上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.6k

引用:
原帖由 冷傷風 於 2008-5-16 05:17 PM 發表
路過推一推先.....
好想聽日請假黎=.=
可惜要返工.....
我都要返工!! 不過我都去左!!:smile_46:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-5-16 14:15 發表

看到真係你仲興奮呀....樣似混血加身材勁爆
可能太耐沒去新地,比你講二講,較到我血肉沸騰,而家我就慘,我返工你地休息,你地返工我休息,希望到時你的三週年我可以真取出席

引用:
原帖由 skyskyhung 於 2008-5-20 06:15 PM 發表

可能太耐沒去新地,比你講二講,較到我血肉沸騰,而家我就慘,我返工你地休息,你地返工我休息,希望到時你的三週年我可以真取出席
咁重要既日子...邊個好意思唔到呀!!!!!:smile_34:

射波你都要到呀!!!

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-5-17 03:21 PM 發表

我都要返工!! 不過我都去左!!:smile_46:
我好似有d"野"0係你度喎....:smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-5-20 06:52 PM 發表

我好似有d"野"0係你度喎....:smile_30:
係呀!! 我返緊工時先知!!:smile_30: :smile_30:

COOLIO, COME UP LA, THIS SHOULD BE ANOTHER NICE PARTY.....!!!!!!!!!!!!!

阿樂仔 咁靚仔 個晚應該大把女fans爭住入場 @O@..

好多野做呀...入黎幫手推下先~~

引用:
原帖由 Sclassmercedes 於 2008-5-21 01:00 AM 發表
COOLIO, COME UP LA, THIS SHOULD BE ANOTHER NICE PARTY.....!!!!!!!!!!!!!
I WILL GO ON THE 24TH!:smile_44:

just find that 7/6, 8/6, and 9/6 is holiday
is that any 2-days party?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆