上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

引用:
原帖由 earth008 於 2008-5-5 07:17 PM 發表

其實飲酒都系睇心情隊酒!嘻嘻,一晚可以嘔無數次重系清醒!

酒膽都有,但人老了玩多了,少飲為妙!

不過我重系有壞習慣,座下來搖兩板,比人挑戰兩下又忘型!
我都係架
唔比人大得........哈哈

引用:
原帖由 earth008 於 2008-5-5 07:20 PM 發表

我買十幾支大啤比你隊比我睇!:smile_43:
睇下玩幾耐既遮
好似我地至小六七個鐘既,十幾支都無咩問題既

引用:
原帖由 earth008 於 2008-5-5 07:20 PM 發表

我買十幾支大啤比你隊比我睇!:smile_43:
釘橋
鬥氣不如爭氣,一齊飲咪仲好,
我驚你爭住係要同我飲咋,唔傾啦,上路

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-5 07:21 PM 發表

我都係架
唔比人大得........哈哈
記得一次最攪笑,我去洗手間尿尿,順便嘔酒好大voice ,外邊都聽到,當出去,外邊條東北妹話同我玩單挑,一杯一次隊芝華士,嘻嘻,

隊成晚,最後兩個都半醉回去!:smile_13:

有次我系ds同房內六條女玩,另單挑媽咪連輸六局,才勝一局!

我都不服氣,輸那麼多,叫條女叫媽咪入來再挑戰,最後,十局輸四局!都今心些!

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-5 07:26 PM 發表

釘橋
返黎出番個report wo
仲要話我知,我會蝕幾多

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-5 07:26 PM 發表

釘橋
我多數吾爭酒飲,我多數用骰子隊你飲!:smile_30:

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-5 07:22 PM 發表

睇下玩幾耐既遮
好似我地至小六七個鐘既,十幾支都無咩問題既
隊酒邊隊得那麼久,最多飲三,四個鐘,人和心都累!

多數最激烈時、都系個幾鐘隊得最慘烈!

引用:
原帖由 earth008 於 2008-5-5 07:37 PM 發表

隊酒邊隊得那麼久,最多飲三,四個鐘,人和心都累!

多數最激烈時、都系個幾鐘隊得最慘烈!
係k 到, 你又唔覺時間過架wo
六七個鐘好似好快咁
一出個場就三點架喇

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-5 07:38 PM 發表

係k 到, 你又唔覺時間過架wo
六七個鐘好似好快咁
一出個場就三點架喇
嘻嘻,無法子,其實我吾拿咪高峰,祇隊酒,除去洗手間離開骰子,其他時間都玩緊,所以隊一,兩個鐘,D人閃光,我就睇下表,還好早!:smile_39:

所以成晚找完仔隊,就找女隊!

好多時幾女一男比佢地女女合力隊我!

回覆 #16 alvinryoko 的帖子

我都常去咀咀,常樂未去過。去D6大道多。是否逢星期六都到。我1点鐘走有冇問題。因要交人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆