上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 性愛伴侶

收藏  |  訂閱
106  91.5k

難忘你(11)

三文治

MC 含住我耳珠,在耳边瀬下瀨下,攪到我好痕呀,佢用扺沉聲音,同我講:

MC : 鍾意Edward 嗎
Cat : 咩呀
MC : 佢话好Like 你喎
Cat : 我舒服呀,乜 Ed ?
MC : 佢條嘢好大好粗
Cat : 鍾意大呀
MC : 想一齊玩嗎
Cat : 你捨得?
MC : 你會更加開心
Cat : 你開心就得

講完呢句,佢條賓州变得更加脹更加硬,MC 呼吸聲吟呻聲就更深更沉,我就知道好舒服,佢一定係好𨶙High.

聽到係會High , 本小姐開心,同你玩咪都得,大力啲啦….

唔知幾耐,我哋响梳化玩紧,我瞓咗响度MC就男上女下,我可以望住佢個頭,姿势都係咁上下,燈光暗咗音乐都变咗,氛围更加浓厚,見到 Edward 出現咗,條友仔已經係全身光溜溜,佢好大隻、股肉好正,就係大隻仔咁,最突出就係佢條賓州,大都嚇死你…. 呵呵呵

Edward 同 Mc望咗望,MC默許佢攪我,跟住就好淫咁笑。

大隻仔走過嚟輕輕錫咗我一啖,就開始同我濕吻,佢咀唇好厚濑得我好舒服,佢拖我隻手去摸賓州,真係好𨶙大,我套弄都有啲吃力,手會好累又唔就手!佢濕吻技術同Mc 差唔多,好舒服又好甜,2個人靚仔陪我玩,個心又刺激又好正!

2個男人左右咁夾住我,2條賓州在我腿間遊走,未做先興奮。

MC :靚女生日快乐
Cat : 谢谢你的安排。

我大力套弄左右2條賓州,又大又粗的賓州好快流哂口水,男人好享受呢個服务!Ed 将条嘢响后面塞入嚟,哦哦… 好大好脹入,條嘢开始出出入入,迅速的抽插實在好舒服,好想大聲咁叫…

Cat : Ed 好正呀!

MC 响正面同我接吻,脷尖就向咀里钻,好甜又湿润,两隻大手就不斷搾我對乳房,時有摸摸乳蒂,用牙咬我…弄得我又癢又痕,叫到MC 好興奮,條賓州彈上彈落,青筋暴現,我用手去套弄一下,MC 全身震颤几下,个龜頭流哂嘢!佢的興奮令我更加投入,盡情享受三個人的性樂趣,三文治的摩擦,真係好舒服!

MC : 係咪好开心呢
Cat : 嘿嘿
MC : 我愛你 Cat , 我會令你更加開心
Cat : 哦哦

MC 叫我含住佢條嘢,佢按住我個頭,一下一下大力咁塞入嚟,後面的Ed 配合住節拍,3p令我超级的興奮,五官都得到前所未有的感觉,3條人在三文治的状态下達到首次高潮,MC的精液充满我口腔,Ed都係一射已出,全部射入我子宫内,好爽呀!

一個特别的日子,MC 真係令我特别開心,我喜歡MC !往後日子我成為佢嘅固定女人,我的3位男朋友,就保持現有個關係,做愛攪嘢就絕少了。

附件

難忘你(12)

两男一女

有啲唔明,你點解肯同Mc & Ed 3p?
Cat: 我鍾意佢,我想Mc開心啲,

咁偉大,唔係話?
Cat: 佢問過我好多次,問我有無試過同2個男人玩,我都有講過佢知。之後每次我哋做愛時,佢都借啲意問我,問長又問短,我知道佢問完,就會特別興奮,做得好鬼落力、插得我好舒服!

都已经同你玩緊,重有什麼好問喎?
Cat: 佢鍾意問….對手係邊個?也嘢名?怎样認識?3P響邊度玩過? 玩過幾多次? 點玩(即係過程哈哈) ?

咁詳細講故仔咩,嘿嘿…
Cat:每次咪講少少,等佢開心啲!扯得興奮啲囉。

咁答案係咩?
Cat: 嘻嘻!關你咩事!

Cat: 我同佢講,如果你想玩,我陪你玩,对手时间你安排,你开心我都开心。
不過我喜歡2個男人同我玩,2女一男或者三條賓州都唔鍾意,2條女要排队等條嘢插,唔鍾意,三條嘢又太忙了,辛苦。

佢有乜反应
Cat: 興奮都飛起,即刻好大力咁插我妹妹,係咁咬我咪咪囉。

叻啦!威啦
Cat: :佢聽完就會有性高潮,佢好鍾意我邊答佢,邊做愛!無壞大家都興奮,各取所需啦。

你會唔開心,或者老尷?
Cat: 初初有呀!心里想都比你抱住、玩紧,還要講自己同其他男人做愛的事,我有覺得變態㗎!初初!後來發現边講边做嘅過程,大家都变得好興奮,大家都會性衝動,所以咪继续啦!其實又唔系次次都講嘅,我摸吓佢细佬都好興奮啦!

其實你答咗乜?
Cat: 個男人係公司啲客,另外的係佢大學同學。名字:MK& JW !
MK日日都嚟公司,見吓吹下咪熟咗,佢溝我先,佢都几靚仔又有錢,咪開始拍下散拖,錫下抱下囉,第三次约會咪開始上床攪嘢!

JW 呢?
Cat : MK介绍我識,初初一齊去食飯飲嘢!

識咗幾耐開始兩男一女?
Cat: 有次我同MK做愛,玩都興高彩烈,佢插住我不停咁un , 係咁咬住我粒嘢,好鬼快就射咗,佢抱住我响我耳仔邊講:想唔想更加開心? 都比佢插到虚脱,佢問乜,我都答好啦!

應該三個月左右,有晚MK约我食晚飯,JW都有嚟!大家都吹得興起,JW 同我都飲多咗,MK車我哋返屋企,响半途停低咗架車,咪响車都玩咗第一次。

附件

難忘你 13

三人行(2)

會驚嗎
Cat: JW摸我那刻,個心狂跳㗎!全身都發熱!MK响旁邊睇住,又有的怕羞,有啲被姦、偷食嘅感覺。

講多啲啦
Cat: 星期五放工,大家心情特别輕鬆,晩飯响間酒店食,MK飲咗少少酒,因為佢要開車,我哋唔係第一次,我同MK坐梳化,JW在我對面,慢慢食慢慢飲,氛围開始有啲醉,MK拖住我,輕輕錫咗我面夾,好甜好温柔,我响枱底摸咗佢细佬一吓,佢笑得好淫,我Feel 到JW睇住我,眼神都好淫,由上而下搜索我全身,今日嘅套装裏面係件白恤衫,上面两粒衫鈕解開咗,露出小小乳溝,JW𥄫住我個胸,酒醉令我好热,我解開咗第三粒钮,上半球弹咗出来,2個男人都樂透了,MK借啲意用面貼住我乳房,淫淫笑!我都大力搾咗佢幾下,脹卜卜啦。

睇住我哋的性挑逗,JW開始按奈不住,两條腿之间脹脹的,好想衝出嚟舒舒氣,佢一邊𥄫我一邊不停咁交換坐姿,舒缓一下身心的壓抑。需然我同MC玩緊,但眼角就掃到JW的腦交戰,條友仔扯晒旗啦!

JW忍唔到了,用腳尖笨笨的,掃掃我小腿,知道佢好興奮,全是發情的小動作,我就係裝作不在乎,沒有任何表態。JW响老友面前,挑逗佢女朋友,內心深處是何其性矛盾,但又超級興奮呀!

見到佢狂吞口水,雙眼通紅,睇到睇到高潮,我其實都好High!

食到差唔多九點,MK去咗攞車,JW陪我在酒店門口等車,JW挨住我,居高臨下就係睇住我對波,恤衫下的半波清晰可見,佢想望穿條乳溝。

我坐喺MK旁邊,佢先送我回家,MK望住我,我知道佢想做,我都想!無理後面條友,我拉開MK條褲鏈,將條賓州攞咗出嚟,摸下摸下、又上上落落咁套弄,佢叫咗出嚟,又開始呻吟!

大家都知道要嚟料,MK駛咗架車去附近公園,外面對住個海,旁邊有啲車、無乜人,遠處食店有啲燈光及人聲。

我哋放低咗張椅,大家開始熱吻,MK解開咗我衫鈕,用左手搾我對波,右手伸入我內褲,不停咁摷嘢!MK除低咗條褲,我攞咗佢條嘢出嚟玩,佢瞓低咗叫我用口幫佢含,MK話好舒服,含咗一陣我好想要,叫MK插我。

MK坐咗响椅,我就坐住佢條嘢,抱住佢個頭係咁chok, MK條嘢好粗,成條嘢塞咗入嚟,好實在、好飽满,我雙眼開始反眼,大聲咁呻吟,大力啲、大力啲插我,迷茫的雙眼,突然望到後坐的JW,佢已经除咗内褲,大賓州不停咁向我敬禮,彈彈吓流晒水,好鬼大呀!下面的大賓州下下頂到爆,MK不停咁Un 好爽好爽!我对大乳房上上落落,响佢咀边喂吃,比佢啜到好酸好痕!

車内氣氛超级爆,前面的大肉虫,瘋狂咁做愛,㗎車搖吓摇下。

JW又怎會獨守空房,佢都要参与一下,下身赤裸的他,静静咁落咗車,開咗前面的車門入咗嚟,MK笑笑口望住佢。

MK: 你又嚟
JW: 一齊玩

迷茫的我,比JW摸我塊面,佢揭起咗我件恤衫,不停撫摸我白滑的背部,MK更加興奮,將條嘢頂入我下體,我對大波波壓住佢胸膛不停敢磨。

JM拉我隻手幫佢手交,佢瀬我耳珠,鼓勵我慨服務,好温柔好舒服,性愛的感覺真爽。

我個心狂跳,全身都發熱,有的怕羞,有啲被姦、偷食嘅感覺。

MK率先高潮啦!大聲咁叫、全部射咗入去,暖暖的精液都射入子宫,佢抱住我繼續咁Un … 旁邊一雙貪婪的淫眼,正等待我的回應,佢伸個頭過嚟…

JW:去後面一起玩

我哋將前排椅子弄好,後面位置就方便很多,MK開咗啲音樂,後排的下半場又開始了。

我下身光脱脱了,上身有白恤衫披着,衫钮都全部打開了,又白又大的乳房全露。男仕们的西褲、内褲都脱了、身上都係披住恤衫,2條賓州弹下弹下,扯到好脹。

JW抱住我,放低我响坐椅,佢响我左面,用手摸我乳房,我需要好想要,但係MK响右面睇住我,實在是好尷尬,還有啲害羞,面紅紅心狂跳。

MK: 放心!你會好開心
Cat : 嘿

MK剛射完,攞住部手機拍片。

JW好温柔咁摸我對波,輕輕咁鍚我面珠,好快就爬咗上嚟,條嘢响我下面係咁磨,又用脷瀬下瀬下,我高潮又嚟,用眼望望旁邊的MK, 佢笑笑口默許我繼續,興奮咁拍片!

JW插阻入嚟,瘋狂的抽插,實在太爽,對波不停咁擺動,佢啲口水流岀来了,太淫亂的畫面,MK條嘢又扯晒旗了,他将條賓州塞過嚟,要我帮佢打飛機,啲口水精液,流到週圍都係。

全祼美女當前,男人們都热情高漲,朋友妻、别人的女人,就係特别漂亮,都比你條嘢插住啦!男人們都谷精上腦,同一時間大家都達到性高潮。

大家整理好心情,差不多零晨了,MK車我回家,JW隻手一直無離開個我個波,我知道佢鍾意。

附件

Hey 我真的很想你 ! 抱住我

附件

故事目錄
作者:奇哥
刊登日期:2023年8月- 2024年8月

首創作品 1-12
用咗 12 日寫咗12 段故事,包括自己喜愛的環節、幻想的環節,睇咗咸濕故仔咁多年,自己都好想去老作一個,終於鼓起勇氣,老作番次,故事內容函蓋車震、3P, 偷窺、酒店、公司、制服誘惑、公幹、旅行、裸聊等等。

共享文學1-2
共享快樂篇共2段故事,故事舖排講女主角共享群交篇,首先寫ABC同女角4P盛況,高潮迭起寫到自己都興奮,每個男主角均實力相當,第二篇就係講述男女主角第一次3P內容,親自出馬、份外親切。

發夢視角:1-5
已經出了5個故事,寫男主角夢想成真,可以日日陪住女角,見証女主角家居性事,活潑有趣。

老作文學:1-5
打咗風幾日,寫咗Cat 响公司内,同上司、客户間嘅开心快乐性事,好快就寫咗5個故事。

性慾冲绳:6-8
女主角獲得老闆加獎、客戶的愛戴,可以升職加薪,在冲繩的旅程中,享受快樂的3日2夜性愛活動,全3篇。

生活淡淡:1-5
冲繩回來,生活淡淡似是湖水,突然收到舊同事醉酒短訊,陳年往事又泛起了漣漪。細訴呀Sam & Cat 的往日戀情,同Henry 發生的多交活動。

回首往事1
女主角姗姗的童年回忆:1-12篇

回首往事 2
年假後又開始寫作,希望大家支持、欣赏。女主角18岁预科後的性愛:
1-4篇

難忘你 : 新故事寫Cat 每段性生活片段,包括有Ray 同学、信同事、Eric 同事、Mc 客户、Mk客户,1-13 篇待續

1. Cat (信&Cat)
2. 第一次 ( 信& Cat)
3. 快樂生活(Cat & 信)
4. 女神𧩙生(Eric & Cat)
5. 少年時代 (Ray & Cat)
6. 前奏 ( RC . M思 . 麗偉)
7. 泰國之戀 (Ray)
8. 熱戀期 (Eric)
9. 想射精(Ray)
10. 性高手 (Mc)
11. 三文治(Mc. Ed)
12. 三人行1 (Mk. Jw)
13. 三人行2 (Mk. Jw)

附件

想住你 (14)

小朋友

Cat : 我同Mk 拍咗幾個月散拖,又同咗佢個Friend JW 玩3P , 真係好刺激又開心,佢2個做愛技術能力都相約,所以就好玩啦。

但玩咗幾個月貨仔就無再見了,佢都唔錫我,又成日好多嘢攪,真煩氣!所以無見啦!小女子大把人排緊隊,玩過就算啦!

不過都係之前嘅事,唔係MC鍾意我講故仔,我都唔記得了,再見不是朋友囉。MC錫我好多,去襯公幹都買禮物比我,又經常買啲少玩意、小精品、金牌仔逗本小姐開心,佢知我喜歡買衫、手袋仔、香水,有空就找個理由,比舊現金我,叫我自己買喜歡的,同佢拍拖係好自由、又好舒服,佢會照顧我所有,有唔開心的可以盡情同佢分享,他是我的最佳出氣袋,絕佳聆聽者,當然佢係我最佳性伴侶之一。

佢最鍾意我對乳房,每次都係又摸又錫,佢話見到我對波,就已經扯哂旗,流曬口水!佢好鬼容易發情,坐地鐵、坐小巴、睇電影、食飯中都會,跟住就即刻帶我去攪嘢、摸雀含𨶙囉!咸濕仔好Q咸,不過我都鍾意刺激!

佢做生意交際就係強人叻仔,講到做愛:佢絕對係毫無自信心嘅男人,成日就係問我,舒唔舒服、佢得唔得? 同我啲Ex比較,佢條嘢什麼什麼?

佢極度喜歡知道,我的性經驗,佢怕我觉得佢屎、唔劲!我得不到高潮。儍仔:我都比你攪緊、比你抱住,你還怕什麼?

你點玩都得啦!長長短短、粗唔粗幼唔幼,可以做幾耐?有什麼好比,最重要係我最錫你呢!好似鼓勵小朋友加油一樣,哈哈哈!

吹脹!佢受晒,好孩子❤️❤️❤️

附件

我的賓州好想你

每逢佳节倍思春,Cat 好想你的乳房,你可以含我嗎?

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆