上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
136  39.7k

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2020-5-3 23:26 發表 查看引用來源
之前比較忙,要搵工同執靚份cv,所以都冇時間再update呀,希望各位繼續支持啦

話說上次幫P出完之後就訓著左啦,之後醒返個陣已經係夜晚做緊愛回家既時間啦,R就話P有野做走左先,佢問我肚唔肚餓,之後就陪我落去商場食野, ...
師妹有爆菊嘅經驗?未玩過,一般少女冇理由肯塞咁重口味嘢畀佢睇喎!

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2020-5-3 23:26 發表 查看引用來源
之前比較忙,要搵工同執靚份cv,所以都冇時間再update呀,希望各位繼續支持啦

話說上次幫P出完之後就訓著左啦,之後醒返個陣已經係夜晚做緊愛回家既時間啦,R就話P有野做走左先,佢問我肚唔肚餓,之後就陪我落去商場食野, ...
感覺佢之後都會威脅你多, 再一直想你繼續落去咁

引用:

佢會唔會拍低咗你同p嘅嘢... 小心啲喎, 師妹!

Btw, 師妹應該幾好身材

引用:
原帖由 bentayga 於 2020-5-4 17:12 發表 查看引用來源

師妹有爆菊嘅經驗?未玩過,一般少女冇理由肯塞咁重口味嘢畀佢睇喎!
試過1次咁多...

引用:
原帖由 holland1988 於 2020-5-6 10:41 發表 查看引用來源

佢會唔會拍低咗你同p嘅嘢... 小心啲喎, 師妹!

Btw, 師妹應該幾好身材
唔會啦
冇波的

回覆 24# shanshangirl 的帖子

你其實係咪鐘意玩主僕㗎?

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2020-5-11 00:30 發表 查看引用來源

唔會啦
冇波的
咁夜都未瞓....
有幼腿冇波都好得喎!
未必個個都鐘意大波嘅, 有啲人prefer瘦底....

有d M女feel wo
似唔似呢隻feel

未有update?等得好耐呀

係囉未update既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆