上一頁下一頁
發新話題

愛上doggie, 真係好正

收藏  |  訂閱
339  28.2k

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-4-24 12:13 AM 發表

我直覺.....會吾會你契姐鍾意左你bf先提議用呢條橋......:smile_14:
所以今次我咪自己攞泥賤囉
都係我錯架啦, 唉:smile_39:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-24 12:43 AM 發表

所以今次我咪自己攞泥賤囉
都係我錯架啦, 唉:smile_39:
難怪你咁絕.......好似被親人出賣咁......別太難過.....

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-4-24 12:46 AM 發表

難怪你咁絕.......好似被親人出賣咁......別太難過.....
我冇難過, 我都唔知比咩reaction好,
是但啦, 我都會照同佢出街食飯, ml都ok
但心態唔同左, 唔係果回事囉

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-24 12:51 AM 發表

我冇難過, 我都唔知比咩reaction好,
是但啦, 我都會照同佢出街食飯, ml都ok
但心態唔同左, 唔係果回事囉
你當佢sp.....希望你真係開心........

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 02:19 PM 發表
琴日同男友的確去左搞野, 不過要溫書所以而家report補比大家
琴日放學立刻飛車落灣仔, 爆房xd
入到房, 迅速自己除左條under, 因為已經好濕, up住好唔舒服
之後我好攰咁攤左o係張床到, 得返條裙
之後我 ...
著住校服去爆房

引用:
原帖由 勁霸 於 2008-4-24 12:55 AM 發表

著住校服去爆房
係牙, 拉高jacket囉

一邊做一邊想嘔?...
佢一定好唔開心啦
但唔開心都令你咁HIGH
佢都係好人

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 19:27 發表

雖然表面上佢pass左
但到而家我契姐毎次msn online, 我bf都仲話"a bit miss you"
而我契姐frankly told me, "我真係有少少愛上左佢"
我都好confuse
唔怪之得la...
if i were u, i would break up definitely~
個契姐都唔好見太多la...感覺好似係: 神又係佢鬼又係佢=.=

ai.....不如我又解下畫啦.....

同佢契姐傾計..係開心o既..不過...只係朋友o既miss...唔係戀人o個種...至於佢契姐點諗, 我就control 唔到啦..ai...畢竟o個段時間, 佢地係想試我, 所有"我真係有少少愛上左佢"lee d 說話, 一o的都唔可信...

第二....我都o係佢契姐到知道佢o既過去and 想法....好多o野我都要o係佢契姐都知..so...要handle 得好小心....(希望各位明白)

係o既..我係唔叻, 又唔太細心, 對妳...妳又只係話ok la....有時都會失落o架...不過我都會嘗試去對妳好o的, 因為love u

引用:
原帖由 noviace 於 2008-4-24 02:11 AM 發表
一邊做一邊想嘔?...
佢一定好唔開心啦
但唔開心都令你咁HIGH
佢都係好人
講真..我都想做o既....只係有o的o野悶住o係個胃度..so...didn't kiss lo....不過...都係enjoy o既..

i use condom, 唔係因為易出....而係唔想有咩意外,唔想次次月尾就"妳...今日到左未呀?"

可能大家認為"來唔來"係女仔o既問題...但男仔都有責任o架...講真...個個男仔都想唔用dom gala..haha..不過唔可以咁自私ga ma

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆