上一頁下一頁
發新話題

點解要叫雞 ?

收藏  |  訂閱
129  12.3k

引用:
原帖由 杜健棠 於 2008-5-20 03:25 PM 發表
不如開番個題叫, 點解唔叫雞

男人唔叫雞, 做雞既未唔可以自力更生, 會唔會另佢地更加自卑:smile_45:
你想討論就去引人入性區啦

馬英九、劉德華、曾特首、法官、你好尊敬的人,例如學校 D 呀sir 應該無叫啦 ?  仲話個個!!!  

馬英九、曾特首我就唔知,
但劉德華、法官就一定有,:smile_34:
學校 D 呀sir就一定好想!:smile_30:

引用:
原帖由 fionaq 於 2008-5-3 12:37 AM 發表
我男友都係男人, 佢都提出過要求, 最後我抽多 D時間陪佢游水、打波; 佢都心理好平衡; 所以未必1定要用呢個途徑發洩。  我都問過佢同D同事會唔會去滾, 佢話一般係好咸濕的同事先會去; 所以話其實好多人唔識平衡先會造 ...
你男友有要求,但你只能提供這些,佢心理點會平衡!:smile_42:

即係咁....有D野....你唔會同你愛的人做.....
但叫雞的話.......就咩都有得做.....
個心情係唔同既..:smile_15:

引用:
原帖由 魔界小小強 於 2008-4-20 12:14 AM 發表

你糸唔糸女人?:smile_41: :smile_41: 假如你餐餐吃同一味餸,你會唔會轉下口味呢?:smile_41:  
哇 你肯定食唔少野

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-5-3 12:39 AM 發表

咁耐以嚟,我識啲男人之中,得一個唔叫雞,唔通係你男友?:smile_14:
你講到10個有9個都會去叫雞 :smile_45:

回覆 106# 的帖子

你可以看看#96的帖子 睇下同唔同意 ^^

點解要叫X ? 點解陳X希可以玩咁多女? 點解小小超人有Rachel(羅X欣). 仲要搵Isabella?  點解朱培慶要搵CoCo?  點解郭x湘要搵Linda?:smile_41:

點解? 點解你要問我地?:smile_41:
你應該問下造物者點解造到d男人咁咸濕:smile_47:

男人叫雞正常 咁女人叫鴨都合理姐 洗乜咁重視男人 驚男人做d對唔住女人ge事 不如女人早過男人把啦:smile_42:

回覆 109# 的帖子

我覺得女人叫鴨無問題喎 .......:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆