上一頁下一頁
發新話題

Office冇人, honey將我按在會議桌上...[完]

收藏  |  訂閱
167  16.0k

我以前都試過係meeting room攪野.....
仲要有人番黎添!:smile_44:

引用:
原帖由 hgrace 於 2008-4-9 08:51 AM 發表
另外回覆部份查詢:

公司係冇閉路電視嘅, 所以唔驚做咗真人show.

關於事前or事後沖涼問題, 小妹當時真係冇諗過, 而且當時係興之所至.
如果一定要沖涼, 咁唯有返屋企搞喇! 咁响屋企搞即 ...
但係點都有 d 唔舒服咁, 你老公 d 子孫, 你 d 水, 仲有 d 汗....:smile_13: 我點都係要有涼沖先得....:smile_42:

引用:
原帖由 Taylormade 於 2008-4-9 14:12 發表

但係點都有 d 唔舒服咁, 你老公 d 子孫, 你 d 水, 仲有 d 汗....:smile_13: 我點都係要有涼沖先得....:smile_42:
佢公司返屋企好鬼快架....
頂一陣ze:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jenycmyc 於 2008-4-9 14:52 發表

佢公司返屋企好鬼快架....
頂一陣ze:smile_30: :smile_30:
呵呵, 行返去都係15min...頂得住!!:smile_30:

引用:
原帖由 Taylormade 於 2008-4-9 14:12 發表

証明你有架車都係冇用...:smile_38:
唔可以打野戰:smile_39: :smile_39: :smile_45:

引用:
原帖由 hgrace 於 2008-4-9 14:55 發表

呵呵, 行返去都係15min...頂得住!!:smile_30:
有時係張床度纏綿下都係咁上下時間啦...:smile_40:

引用:
原帖由 jenycmyc 於 2008-4-9 15:06 發表

証明你有架車都係冇用...:smile_38:
唔可以打野戰:smile_39: :smile_39: :smile_45:
唔怕喎...同條女一齊join個c記memberhip, 公司搞完去附近gym house沖囉!!:smile_30:

有 "生果"日報...  肥龍既水準... :smile_30:

引用:
原帖由 susan_abc 於 2008-4-9 16:49 發表
有 "生果"日報...  肥龍既水準... :smile_30:
咦?! 咁可以收$喎!!:smile_30:

阿太!搖旗支持呀!!!:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆