上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地...12月第3次 (用Sever 1)

收藏  |  訂閱
942  10.8k

引用:
原帖由 ko5066 於 2007-12-28 11:21 PM 發表

咩事咁開心..........講黎聽聽:smile_40:
我去映樓映左輯相, 遲D會俾佢地做生招牌, 同埋會參展:smile_40:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2007-12-28 11:22 PM 發表

KO, 你做咩咁攰呀:smile_41:

我一陣貼張相上黎俾大家睇睇:smile_40:
啱啱踢完波返黎............真系年紀大啦:smile_27: :smile_27:
貼咩相上黎呀:smile_41:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2007-12-28 11:20 PM 發表

邊個做邊個呀
睇你喇 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2007-12-28 06:57 PM 發表

thank you哂呀~個版主幾好人呀~我遲左post佢都加左我三貼
寵物版區版係張生嘛, 佢不嬲都好NICE架喇:smile_40:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2007-12-28 11:24 PM 發表

我去映樓映左輯相, 遲D會俾佢地做生招牌, 同埋會參展:smile_40:
系咪影婚紗相呀............好上鏡咩:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ko5066 於 2007-12-28 11:24 PM 發表

啱啱踢完波返黎............真系年紀大啦:smile_27: :smile_27:
貼咩相上黎呀:smile_41:
我用手機映咋, 好濛, 你地睇住先好無:smile_41:

引用:
原帖由 Tami^^ 於 2007-12-28 11:25 PM 發表

睇你喇 :smile_30: :smile_30:  
米米晚安.............:smile_38:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2007-12-28 11:26 PM 發表

我用手機映咋, 好濛, 你地睇住先好無:smile_41:
好..........貼上黎等我地比d意見

引用:
原帖由 ko5066 於 2007-12-28 11:26 PM 發表

系咪影婚紗相呀............好上鏡咩:smile_40: :smile_40:
我第一次映咋, 無映婚紗呀, 佢話會係金鐘,太古,沙田, 仲有三個地方會放出黎

引用:
原帖由 ko5066 於 2007-12-28 11:28 PM 發表

好..........貼上黎等我地比d意見
真係好濛架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆