上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.8k

大力: 要我食住PK!哦!

睇泥王个卵様、头埸都死死下咁!

重以為何良有馬去, 已經有亞李互照應, 應唔會賴低蘇哥哥, 重以為係幸運興隆會去馬, 最可惜漏左南洲四勇士, 強中堅即光頭孫, 一時忘記尾場都係南非友去馬, 就係漏左蘇亞哥.

PK: 你哋梗係忘記呢隻馬唔係妖半揮, 係肥文, 所以肥文唔係好緊張.

附件

幸運歡笑馬主伍錦明謝林瀚 - 複製.jpg (48.21 KB)

幸運歡笑馬主伍錦明謝林瀚 - 複製.jpg

呢條後生談都幾把炮, 一個大爆發, 一隻大輝寶, 今日又有隻破風者.

附件

老蔡: 寶利哥, 多謝你手下留情, 唔係我隻武器都幾難食得出, 下次有機會我會揾好馬比你上, 你季尾一定唔洗慌.

附件

其實有時賭馬係好簡單, 好似潮水論, 肥仔葉四月還未完已經執左4W, 今晚就係要跟住仆街而要仆晒街左.

老而不死, 是為賊也. 雖然大叔係老, 不過都不是老而不, 係馬場好少惹大飛, 不過呢條仆街就不同, 分分鐘惹黎大量飛, 但係又死得不明不白. 要殺馬時準到無倫, 輸馬時又係準到無倫.

大力昨赛顯功架、尤其威先生頂死PK!
好在肥仔W吾到、一早排位睇好佢、估計10倍会殺、見回飛我抽起!

雖然老苗對新拉倉馬會用足心機訓練, 多數有表現, 但係唔明皇牌上手係肥胡既馬, 肥胡對泥地馬都有一手, 但對皇牌始終還未出過賽泥地. 雖有亞羅都兩課泥閘,  用番小屎上如有飛認真要度一度誠意.

Mrs. Mocatta: 肥仔, 你今晚得唔得閒, 我係上海大酒店有個長期客房架!

附件

16-522r7皇牌(胡蔡)William Elkin Mocatta.JPG (113.91 KB)

16-522r7皇牌(胡蔡)William Elkin Mocatta.JPG

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-20 23:52 發表 查看引用來源
老舉有三宝中!

R6

清明時節,細雨紛紛,路上行人,均盡斷魂 ㄧ 拜山當旅遊、買多些元寶

樹欲靜,風不息,子欲養,親不在 ㄧ 要聰明些、快申報本孝道

劬勞未報心隱痛,仰天號哭驚鬼神 ㄧ 化悲憤為力量、威 ...
有幸解中第八場…文藝學家!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆