上一頁下一頁
發新話題

大摩馬房討論區第六章

收藏  |  訂閱
2.0k  433.3k

不列顛冠季軍會賣到香港

引用:
原帖由 octagonal25 於 2016-7-12 09:45 AM 發表 查看引用來源
不列顛冠季軍會賣到香港

呢場冠軍Defrocked都賣左俾香港買家。
http://www.sportinglife.com/racing/news/article/465/10499081/defrocked-sold-to-hong-kong

引用:
原帖由 octagonal25 於 2016-7-12 09:45 AM 發表 查看引用來源
不列顛冠季軍會賣到香港

入哂東個兩隻?

引用:
原帖由 schon319 於 2016-7-12 11:25 AM 發表 查看引用來源

呢場冠軍Defrocked都賣左俾香港買家。
http://www.sportinglife.com/racing/news/article/465/10499081/defrocked-sold-to-hong-kong
記得之前也提過Defrocked那場姿態幾吸引, 相信不乏有人爭
季軍 Chief Whip雖然係向能訓練, 但馬主係古摩亞班人, 相信會係犘仔買既機會不大, 會唔會係告仔呢?

引用:
原帖由 sunmaru 於 2016-7-12 11:44 AM 發表 查看引用來源

記得之前也提過Defrocked那場姿態幾吸引, 相信不乏有人爭
季軍 Chief Whip雖然係向能訓練, 但馬主係古摩亞班人, 相信會係犘仔買既機會不大, 會唔會係告仔呢?
睇報導,Defrocked馬主話Britannia Stakes前面番黎個堆馬有好大機會係會賣黎香港。睇下最終會有幾多隻會係香港跑。
Defrocked既父系係Lope De Vega,係摩仔其中一個幾睇好既種。走左隻代代,會唔會入番隻同父馬呢?Defrocked跑5場,得3win一個第3一個第4名,賣價一定唔平。
大摩好似有提過,向能同費柏華賣出既馬,係唔易買到走漏眼貨色。大摩對上入既向能馬,應該係喜蓮歡星。

引用:
原帖由 schon319 於 2016-7-12 12:02 PM 發表 查看引用來源

睇報導,Defrocked馬主話Britannia Stakes前面番黎個堆馬有好大機會係會賣黎香港。睇下最終會有幾多隻會係香港跑。
Defrocked既父系係Lope De Vega,係摩仔其中一個幾睇好既種。走左隻代代,會唔會入番隻同父馬 ...
大摩入既向能馬, 記憶中有步步快, 旅遊大哥, 喜連歡星, 其中步步快健康問題都攪左好耐, 而後面兩隻來到香港都係WIN得一場半場, 可見買向能馬真係可免則免

君悅灣轉去鄭俊偉馬房。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2016-7-11 06:22 PM 發表 查看引用來源
一寶同恩格斯終於退

呢兩隻摩仔話馬主都有補籖係手。

引用:
原帖由 schon319 於 2016-7-12 05:01 PM 發表 查看引用來源君悅灣轉去鄭俊偉馬房。
隻醉必勝几时退?

引用:
原帖由 schon319 於 2016-7-12 12:02 PM 發表 查看引用來源

Defrocked既父系係Lope De Vega,係摩仔其中一個幾睇好既種。走左隻代代,會唔會入番隻同父馬 ...
喺魯賓遜個FB睇到,話口未完又整一隻向能嘅= =|||

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆