上一頁下一頁
發新話題

[中國][葉問 Ip Man][三區ISO/4.36GB][粵/國|繁中字幕]

收藏  |  訂閱
276  45.2k

我在戲院看了這套片,現等正式港版,因我要有粵語5.1,多謝。

Yes. For the record , the menu buttons are all @@@ed up.
In other words, You can't choose or select anything from
the menu at all.
But the movie itself is otherwise fine.:097:

引用:
原帖由 g0931804314 於 2009-1-11 12:42 PM 發表 查看引用來源
大家不要吵了,不管怎樣,不管甚麼版的,想下就下,不想下的就別下,傳的人有心,下的人有意,別傷和氣OK
別煩了,去買正版米得羅,曹有乜用呢?

有粵語....太好啦.....呢套真係好好睇

d畫質令我o咀,好彩無燒出黎

引用:
原帖由 g0931804314 於 2009-1-11 12:42 PM 發表 查看引用來源
大家不要吵了,不管怎樣,不管甚麼版的,想下就下,不想下的就別下,傳的人有心,下的人有意,別傷和氣OK
又唔係我吵:029: :029:

我只係想整到既朋友教下我點整姐:030: :030: :030:

睇到ga~大家放心down啦~畫質係dvd ge畫質~聲都係5.1,絕對唔係入戲院偷錄果d
至於d制咁唔到~係真ga~你去到menu~係咁唔到
不過~只要用你個remote~咁下一章果個制..咁下咁下~
咁就會播~字幕‘同聲果d唔洗教啦~自已咁remote d制啦~
ps:可以聽到粵語同睇到繁中~唔識咁果d人唔好再係度嘈乜版物版,本人睇哂~完全冇問題

我岩岩係movie版搵到有巴打教呀......我自已岩岩都試左係得既!!

大家唔好話唔得啦~~

不過有一到唔係好滿意....點解樊少皇會講國語...劇本唔應該寫佢講國語:032:

引用:
原帖由 oncatcat 於 2009-1-11 05:35 PM 發表 查看引用來源
睇到ga~大家放心down啦~畫質係dvd ge畫質~聲都係5.1,絕對唔係入戲院偷錄果d
不過~只要用你個remote~咁下一章果個制..咁下咁下 ...
感謝~~剛看到想download  
但很多巴打未download已有不同意見
最終還是巴打你的意見令我放心

thx very much

引用:
原帖由 oncatcat 於 2009-1-11 05:35 PM 發表 查看引用來源
不過~只要用你個remote~咁下一章果個制..咁下咁下 ...
唔該哂你先巴打.......我搞好左:098: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆