上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.8k

引用:
原帖由 jimi_x444 於 2008-8-18 04:14 AM 發表
我話條友都傻傻地,呢個一定唔會系格劍派對囉!佢一定去錯地方,樓主你不妨考慮下開多個party for基基。
唔係掛:044:

引用:
原帖由 hk_jimmy_white 於 2008-8-18 02:56 AM 發表
會唔會拍攝架?好有興趣呀,不過會夠女仔一起玩?
請問點為之夠女仔呢?點解唔問下夠唔夠男仔,我周時見唔夠 MAN power乍喎。

HIHI....大家好呀:131:

引用:
原帖由 feichris 於 2008-8-17 11:18 PM 發表

駛唔駛咁大聲呀?貓姐!:096:
哈哈~~~~~唔大聲又點叫得醒你呀......:096:

岩岩食飽.................:096:
又黎推下先.......................:098:
大家好呀))))))))))))))))))))))))))))):071:

引用:
原帖由 @@小野貓@@ 於 2008-8-18 01:32 PM 發表
又黎推下先.......................:098:
大家好呀))))))))))))))))))))))))))))):071:  
:036: 高興識到奶呀

引用:
原帖由 @@小野貓@@ 於 2008-8-18 01:32 PM 發表
等我推下隻猫猫先~:131:

引用:
原帖由 lala1228 於 2008-8-18 01:35 PM 發表
:036: 高興識到奶呀
我都想識到奶喎~:096:

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-8-17 04:21 PM 發表

佢可能唔知洒店要比錢掛:096:
下次集體打野戰咪唔使酒店錢, 但可能比人拉要比保釋費喎~:096:

引用:
原帖由 feichris 於 2008-8-18 06:33 AM 發表

請問點為之夠女仔呢?點解唔問下夠唔夠男仔,我周時見唔夠 MAN power乍喎。
man power真係差左d呀~:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆