上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 今晚小弟對每場歐聯球賽的小小淺見,希望能夠幫巴打係落注前有個參考!

收藏  |  訂閱
149  6.4k

引用:
原帖由 燕京王 於 2006-9-28 12:24 AM 發表
百幾個?!唔洗賭啦下話!+.=!買落滙控收息好過....|(我意見喳)^^..
以前細個唔識死,淨係識搵快錢,好在到了最後出事,有一個真心對我的人幫了我,所以仲來得切回頭!:005:

好多謝西兄今晚又為各 brother 做詳細分析. (好老實講. 淨睇你嘅分析已經係精彩. 最終贏輸並不重要) 但都希望各 brother (當然包括自己) 今晚贏多 d ... 齊齊 happy.

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-28 12:24 AM 發表

巴打可以看看一陣會再發一個新的帖喔!:005:
可以早一些發嘛??= =對不起呢~由於要上學~未必等到那個帖...

西兄~多謝你o既分析

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-28 12:24 AM 發表

巴打可以看看一陣會再發一個新的帖喔!:005:
其代你既新post

小兄都係時候要做野,只能在這說今晚和巴打傾得好開心,有緣再見吧,請巴打可看看小弟最新發的帖吧!:005:

西兄,我想問下盤路表係咩黎,可以回答我嗎..thx

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-28 12:30 AM 發表
小兄都係時候要做野,只能在這說今晚和巴打傾得好開心,有緣再見吧,請巴打可看看小弟最新發的帖吧!:005:
支持.....西野哥,:embarrass:embarrass:embarrass

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-28 12:30 AM 發表
拜拜,see you next time~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆