上一頁下一頁
發新話題

[其他] 小弟今晚對歐聯既睇法和解答巴打早前問既問題!

收藏  |  訂閱
335  13.7k

您有成450封e-mail?我今日先send jor 比您,睇黎我都係無行~~
仲有,我封e-mail 無寫到論壇名,寫左自己個英名文,咁點算?
thx
引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-26 11:48 PM 發表

小弟好小開msn,只有放工回到家時先開,你有冇send e-mail比我??雖然小弟個表唔係D貴重野,但係希望做到人人平等,我只會在e-amil送給人,巴打,不好意思,希望有緣看見你的e-mail吧!:005:

西兄怎么还没回答我呢?
你好忙哦....
你觉得12.30那场中立场还会有主场的优势吗?

西兄!!
可唔可以叫收到盤路比較表巴打幫你轉載比其他人呀??

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-27 12:21 AM 發表

講得不錯,巴打對盤路研究唔錯,半球盤是最難賭,亦都算是一個沒意思的盤!:005:
其實都係為興趣而去研究下..得閒睇下其他巴打的分析咁~~

所以巴打你的分析 對大家既學習都很重要呀:014:

p.s. 西兄的post 咁快過百帖同千人瀏覽

魅力沒法擋呀
:013:

交易編號
4392 主客和過關
3X1 星期二 11 布加勒斯特星隊 (主) 對 里昂 (客)
客 @ 1.95
星期二 8 些路迪 (主) 對 哥本哈根 (客)
主 @ 1.60
星期二 6 阿仙奴 (主) 對 波圖 (客)
主 @ 1.45 $300   $300.00
support 西兄 ,sure win.......!!! ;)

引用:
原帖由 nwm84 於 2006-9-27 12:10 AM 發表
西兄不如叫收到盤路比較表巴打幫你轉載比其他人喇!!
咁西兄咪唔駛做咁多野
人人都有大家又可以學睇盤
我真係好想要,不過又驚抽唔中我
這個提議不錯,小弟再看看吧,看看是不是很多人想要再決定吧,還有就是,雖然小弟的表不算什麼,但如果被抽中不是會覺得更開心嗎?因為中獎喔!:005:

thank you 西野 brother!~!~!~!

支持西野兄~~~

希望一句支持你明架啦~~

^^

;););)

你D分析係我無可能諗到
你先前教睇盤  我有睇
有好多唔明
不過我現在買波之前
都睇下個初盤and開賽前個盤 先買
唔該呀    西兄

感激不盡
引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-27 12:16 AM 發表

好吧,如果小弟決定轉論壇都會通知一些巴打,希望能夠有個一起研究波的地方!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆