上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.4k

其實我地係咪阻住你做野

一睇西野兄讲野就知道系食脑之人!犀利!

其實小弟好少回post.因個人理由.不過以前都是半個行家.十分化同意西野兄睇外國盤口0既方法.
不過現在開盤手技術比幾年叻左好多.所以現在買波最好0係自己熟悉的聯賽黎買.好多南美同低組別賽事.小弟唔係好建議買.因為不明朗因素太多...我以前是某網站寫波經的.

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 01:00 PM 發表

呢個就係我之前所講每一隊有一個特定的主場和作客固定倍率,除了要看之前一點仲要看近績,就好像我們會做歐塞爾作客,首先要睇對咩對手,如果係聖伊天,呢2隊波咁計,歐塞爾會做3.15-3.25不等,如果有興趣, ...
西嘢兄,只好辛苦你了~~:022:
等你:014:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 01:16 PM 發表

最簡單就係多做紀錄,真係要搵D工具抄低D資料,一場波初盤啦,幾時轉盤啦,最後倍率都要,多做之後就會唔難發現,其實開盤都有一個特定基制,好容易就會睇到出來,你試下先,唔明再可以問我,咁就知道跟住可 ...
咁我又想問下我應該點樣選擇做那一場呢??
是否應該找些賠率接近的呢??

引用:
原帖由 sorfai 於 2006-9-19 01:57 PM 發表
其實我地係咪阻住你做野
阻就唔係阻,因為我跟開D波,呢幾日都冇乜,所以小D野做先可以咁快回答到大家,如果多野做就回得慢慢,不好意思!:005:

引用:
原帖由 lluubb 於 2006-9-19 02:02 PM 發表
一睇西野兄讲野就知道系食脑之人!犀利!
太誇獎小弟,只是小弟對這方面比大家熟,多提點意見,就是這樣吧!:005:

引用:
原帖由 ALEXBABE 於 2006-9-19 02:03 PM 發表
其實小弟好少回post.因個人理由.不過以前都是半個行家.十分化同意西野兄睇外國盤口0既方法.
不過現在開盤手技術比幾年叻左好多.所以現在買波最好0係自己熟悉的聯賽黎買.好多南美同低組別賽事.小弟唔係好建議買.因 ...
多謝認同,而家既盤口真係難睇左,同埋好似巴打咁講,每場波真係太多因素,所以要贏一場波,唔係咁容易亂便說就可以,當然隨便說都可能中,但是否真係看得通透又是另一回事,至於你提到對自己熟識的聯賽先好下注,小弟覺得好正確,因為好多人都忍不到手,就算今天沒有他想買的波,走去投注其他的波,真係沒意思,敢說一定輸多過贏,所以要贏錢最先決條件就係要學識忍手,巴打係行家,如果小弟有錯請提點小弟,有時間都一起交流下!:005:

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-19 02:03 PM 發表

西嘢兄,只好辛苦你了~~:022:
等你:014:
不會辛苦,但係暫時未整得住,要巴打真係等下,因為小弟做紀錄是用筆記簿做,電腦沒資料可COPY過來,所以小弟有時間盡快完成給巴打一起看,好嗎?!:005:

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-19 02:16 PM 發表

咁我又想問下我應該點樣選擇做那一場呢??
是否應該找些賠率接近的呢??
不是,首先決定係倍率是否合理,如果不合理就從這方面落手,如果合理就要先看作客的一方,因為大多數搵食波都係由作客引起的,如果從盤口看倍率合理而又不熱,這樣就應該從這方面落手,接近只是一個參考,到最後都要多做紀錄就會很容易明白!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆