上一頁下一頁
發新話題

[原創] [更新無限期延遲]Fate/stay night,Fate/hollow ataraxia專區

收藏  |  訂閱
803  487.2k

引用:
原帖由 siuyueyee 於 2006-1-24 04:10 發表
我14曰停了XD....你要加油呀樓主^^b
你個人不翻譯H的嗎? 要是PC都冇H的話,咁同PS2 & 動畫米一樣....... 翻譯吧~ m(_ _)m

unlimited blade work and Heven feel有中文翻譯的嗎?

p.s.D改圖正爆!!
H翻譯了都只有斷斷續續的句
如:xxxx...xx..xxxxxxxx...x..x..x..
而且那些字都不易翻譯呢:006:
我的翻譯都cut了H
你拜託一下Wjoe1000 兄願不願意翻呢

unlimited blade work and Heven feel 好似有,我新年假後再upload上網站吧
新年跑了去南寧玩呢
(對不起唷Wjoe1000 兄,被別人吸引了去玩,
停了一下翻譯,有空請吃飯賠罪吧)

P.S.:想開個Fate同人會搞網聚tim:013:

引用:
原帖由 sephirothmk3 於 2006-1-24 11:38 發表
saber好正的XD
我個頭像都係
無左傻毛既黑saber
:014:唔好睇少 小劍(Saber) 條傻毛
直感 分A,B都靠佢啦
因為那是......小強頭上的東西XD

輕鬆一下,來個FateHA的話題

出處:
http://blog.livedoor.jp/affilive/archives/50336923.html

翻譯:

⊕月X日  ********
行銷擔當者說比起姊姊的泳裝模型,來把櫻的數量減少吧。

許せない。

行銷擔當者:「與其出櫻的模型出Archer的不是比較賣嗎?」說出了像這
樣的話。

許せない。

行銷擔當者認為我第二次人氣投票會輸給英雄王(小)。

許せない。

行銷擔當者明明說:「模型就是要‘大顆的’才會賣」卻把我當成例外品。

許せない。

⊕月X日  *********
行銷擔當者認為動畫的撥放與我的模型的販賣數量毫無關聯。

許せない。

⊕月X日  ***********
行銷擔當者明明說:「三人之中最喜歡櫻」卻還做出這種海報。

許せない。

許せない不可翻...意思差很多...XD
真的要翻的話就是不可原諒而已,可是這樣感覺沒有恨...

music cant download

引用:
原帖由 藍寧 於 2006-1-24 02:38 PM 發表

H翻譯了都只有斷斷續續的句
如:xxxx...xx..xxxxxxxx...x..x..x..
而且那些字都不易翻譯呢:006:
我的翻譯都cut了H
你拜託一下Wjoe1000 兄願不願意翻呢

unlimited blade work and Heven feel 好似有,我新 ...
Wjoe1000 兄你係我地既希望~

我用google/yahoo都唔見 unlimited blade and heven fee 翻譯l....等你架啦:angel_smi

同埋係米要爆左fate再爆unlimited blade先玩得heven feel?

引用:
原帖由 siuyueyee 於 2006-1-25 03:29 AM 發表

我用google/yahoo都唔見 unlimited blade and heven fee 翻譯l....等你架啦:angel_smi

同埋係米要爆左fate再爆unlimited blade先玩得heven feel?
對,要完成saber和凜的故事才能玩櫻(heven feel)的

突然心血來潮,想再玩多一次呢~

但只想玩unlimited blade篇...

弓兵萬歲~>O<

引用:
原帖由 siuyueyee 於 2006-1-25 03:29 發表

好似係丫
爆左fate唔知係咪會係第3日多左一個choose
選左就入U.B

引用:
原帖由 5124771 於 2006-1-25 10:37 發表
我只喜欢saber
我也是呢~~不過後宮也不錯呢:003:

引用:
原帖由 watmond442 於 2006-1-25 00:55 發表
music cant download
dl到丫

一係咁~我遲D用第2個空間upload上來啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆