上一頁下一頁
發新話題

引人入性嘅淫夫淫妻

收藏  |  訂閱
166  41.7k

引用:
原帖由 anny80h 於 2019-10-4 04:11 PM 發表 查看引用來源

我之前試過3對人去美國旅行時交換,一路換唔同老公好刺激。你地可以去加拿大揾佢地玩時試下
想去好耐啦,佢地過去嘅時候已經想過去探吓佢地。不過去咁遠都想留耐啲,所以一直就唔到時間,估唔到係佢地返嚟探我地先。
玩唔玩就隨緣

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-4 05:16 PM 發表 查看引用來源

想去好耐啦,佢地過去嘅時候已經想過去探吓佢地。不過去咁遠都想留耐啲,所以一直就唔到時間,估唔到係佢地返嚟探我地先。
玩唔玩就隨緣
我估佢地響果邊都有玩

引用:
原帖由 anny80h 於 2019-10-4 05:50 PM 發表 查看引用來源

我估佢地響果邊都有玩
內文都有提及過,佢地喺果邊玩過一次咁多,佢地覺得唔好玩,所以先搵我地玩。

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-4 06:07 PM 發表 查看引用來源

內文都有提及過,佢地喺果邊玩過一次咁多,佢地覺得唔好玩,所以先搵我地玩。
同熟人玩拍拖feel會好玩d

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2019-10-4 06:12 PM 發表 查看引用來源

同熟人玩拍拖feel會好玩d
不過要好小心,有人沉不過要好小心,有人沉船就好大鑊

我想大家不如討論吓玩具丫。
因為果個吸豆豆器老婆玩過一次之後,佢話太震,激動得濟唔舒服。
有冇師兄絲打有經驗,或者有咩千奇百趣嘅玩具效果好?大家一齊研究吓

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-9-30 06:43 PM 發表 查看引用來源
一食完嘢,老婆就同Sam講,老公呀我想浸一陣浴,可唔可以幫我開水。兩個美人就喺度吹水。咁我就去準備我嘅按摩嘢,教好按摩油,用手機播啲音樂,跟住拎住個Silver ball,行埋去Annie度伸隻手入去佢條浴巾入面,慢慢幫佢放入去佢入面。跟住May就話唔阻我地,行左入去浴室。
咁我就拎走張頭先比Annie整濕晒嘅被,好彩張床單都未透到落去。我就叫Annie趴喺度,跟住打開佢張浴巾,鋪好喺佢身上等佢 ...
呢個經歷真係好正,會唔會唔捨得佢,哈哈

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-4 06:07 PM 發表 查看引用來源

岩腳既玩都好重要

引用:
原帖由 azpui 於 2019-10-4 10:04 PM 發表 查看引用來源

呢個經歷真係好正,會唔會唔捨得佢,哈哈
邊個佢? Sam?哈哈。
我話無就呃你嘅,不過都係同當年佢地移民嘅唔捨得係一樣,因為都唔知幾時可以再見。

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-4 07:24 PM 發表 查看引用來源
我想大家不如討論吓玩具丫。
因為果個吸豆豆器老婆玩過一次之後,佢話太震,激動得濟唔舒服。
有冇師兄絲打有經驗,或者有咩千奇百趣嘅玩具效果好?大家一齊研究吓 ...
都係傳統震旦最抵玩,又經濟又有得校大細

另外加假狗玩最正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆