上一頁下一頁
發新話題

水管傳

收藏  |  訂閱
193  50.3k

引用:
原帖由 greatestshowman 於 2019-8-9 08:46 AM 發表 查看引用來源
禽日约咗miss 4:30 做gym 但大塞車,我遲咗30分鐘先到,見佢做緊session,打招呼後我都上機training.
因為我遲到,佢做完去clean up就去我屋企食飯,佢响車度問咗我一個問题,令我心如鹿撞,(问题答案响下面)返到屋企都冇乜特別!我平時食飯都飲红酒,但禽晚冇,因為我志不在酒,佢同我老婆飲
食飽車佢走,响車攞返佢個問题出嚟
佢: 點解之前whatsapp sent 錯 ...
羨慕師兄呀 呀女有琴學
你又有得食老師 支持

引用:
原帖由 JesusMalmsteen 於 2019-8-9 09:01 AM 發表 查看引用來源
咁不如你哋關係完咗再出故啦🤤🤤
你咁都諗到…我金魚記憶到時冇記得咁清楚呀! 

引用:
原帖由 greatestshowman 於 2019-8-9 08:46 發表 查看引用來源
禽日约咗miss 4:30 做gym 但大塞車,我遲咗30分鐘先到,見佢做緊session,打招呼後我都上機training.
因為我遲到,佢做完去clean up就去我屋企食飯,佢响車度問咗我一個問题,令我心如鹿撞,(问题答案响下面)返到屋企都冇乜特別!我平時食飯都飲红酒,但禽晚冇,因為我志不在酒,佢同我老婆飲
卜咗?

引用:
原帖由 Xsonson 於 2019-8-9 10:16 AM 發表 查看引用來源

羨慕師兄呀 呀女有琴學
你又有得食老師 支持
2樣嘢唔可以撈埋一齊講
我係一個好爸爸陪阿女學琴
我係一個好狗公

正呀師兄 有得食miss

玩火喎, 好危好剌激

引用:
原帖由 C==3Jim 於 2019-8-9 10:36 AM 發表 查看引用來源
玩火喎, 好危好剌激
係呀!
响唔適合嘅地方做唔恰當嘅事係好危險呀!
响麥當勞麥cafe飲巴黑星咖啡都好危險!
講笑啫
有"危"先有"機"嘛!

引用:
原帖由 greatestshowman 於 2019-8-9 08:46 AM 發表 查看引用來源
師兄,睇嚟你都需要學下鋼琴啦和,亞女上完堂,跟手安排你"上" ...哈哈哈哈

congratulations, c hing

c hing, have you 'eaten' miss yet?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆