上一頁下一頁
發新話題

給鄰居看見了

收藏  |  訂閱
181  21.8k

引用:
原帖由 lilythorak 於 2019-8-1 11:16 AM 發表 查看引用來源

可能係掛,但又唔想俾人咁話
甘矛盾???

平日做CDR 多,尼個故事從前好似已經睇過...:smile_41:
引用:
原帖由 lilythorak 於 1/8/2019 09:59 發表 查看引用來源
太約上年年尾左右,係討論區認識左sp, 同佢性交開始太約二月左右
佢住檔房,好多時都會同佢係檔房做愛,但因為隔音差,所以好怕我會叫得太大聲。
有日去佢屋企做,之後去沖亮,涼亮後用白色毛巾圍住自己個身,發現門口打開左,我就問sp 點解打開左,佢話唔怕啦,無人,放心啦
無耐,佢係我身後攬住我,,鬆開我件毛巾,佢就開搓我對波,之後又狂整我lin link, 令我細細聲發出呻吟聲,sp 叫我大聲些, ...

平日做CDR 多,尼個故事從前好似已經睇過...:smile_41:
引用:
原帖由 lilythorak 於 1/8/2019 09:59 發表 查看引用來源
太約上年年尾左右,係討論區認識左sp, 同佢性交開始太約二月左右
佢住檔房,好多時都會同佢係檔房做愛,但因為隔音差,所以好怕我會叫得太大聲。
有日去佢屋企做,之後去沖亮,涼亮後用白色毛巾圍住自己個身,發現門口打開左,我就問sp 點解打開左,佢話唔怕啦,無人,放心啦
無耐,佢係我身後攬住我,,鬆開我件毛巾,佢就開搓我對波,之後又狂整我lin link, 令我細細聲發出呻吟聲,sp 叫我大聲些, ...

引用:
原帖由 KeH 於 2019-8-2 01:25 AM 發表 查看引用來源
完全一樣添

點解段嘢睇過咁?

引用:
原帖由 吳東尼 於 2019-8-2 02:18 AM 發表 查看引用來源
點解段嘢睇過咁?
哈哈,因為我曾經post 過😘😘
上個星期再來過,咪再send 過囉,不過我係逐粒字逐粒字打架

好淫呀 但真係好正 咁之後有冇下文!?

引用:
原帖由 肥星星 於 2019-8-2 08:27 AM 發表 查看引用來源
好淫呀 但真係好正 咁之後有冇下文!?
留意聽日啦

引用:
原帖由 lilythorak 於 2019-8-2 08:42 AM 發表 查看引用來源

留意聽日啦
支持絲打

期待你既報告😁😁💪🏼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆