上一頁下一頁
發新話題

性愛的平行空間 (p.1,5,8)

收藏  |  訂閱
122  12.2k

引用:
原帖由 70a70a 於 2018-6-8 11:57 AM 發表 查看引用來源

C兄講得好啱阿~
我既大前提係唔影響到人做咩都係自己既事~
但唔好出左事就怨天怨地~
咁大個人理應有一定既分析能力~
小弟愚見,好難define到太多。自己plan得愈完美,到執行就會愈frustrated。譬如好多人出去俾錢買都會買到沉船。

小弟主張順住感覺去,盡情享受對方帶俾自己既一切。無一個人一開始知道自己要做咩,要知道自己要做咩多數開始唔到,最重要有勇氣同堅持,一步一步順應環境走下去🙂

引用:
原帖由 vanillasky 於 2018-6-8 12:20 PM 發表 查看引用來源

小弟愚見,好難define到太多。自己plan得愈完美,到執行就會愈frustrated。譬如好多人出去俾錢買都會買到沉船。

小弟主張順住感覺去,盡情享受對方帶俾自己既一切。無一個人一開始知道自己要做咩,要知道自己要做咩多數開始唔到,最重要有勇氣同堅持,一步一步順應環境走下去🙂 ...
C兄高見阿~:smile_40:

引用:
原帖由 古思堯 於 2018-6-8 12:00 PM 發表 查看引用來源

有道理有道理
愚見愚見🙏🙏🙏

引用:
原帖由 70a70a 於 2018-6-8 12:22 PM 發表 查看引用來源

C兄高見阿~:smile_40:
不是不是,小弟都是邊學邊做🙏🙏

引用:
原帖由 vanillasky 於 2018-6-8 12:30 PM 發表 查看引用來源

不是不是,小弟都是邊學邊做🙏🙏
咁近來做得開心嘛~:smile_40:

引用:
原帖由 70a70a 於 2018-6-8 12:34 PM 發表 查看引用來源

咁近來做得開心嘛~:smile_40:
都係呢句:知足常樂,(正在)盡情享受🙂

引用:
原帖由 70a70a 於 2018-6-8 12:17 PM 發表 查看引用來源

咁"S" ~ stand for 咩阿
你知架,何必問

引用:
原帖由 vanillasky 於 2018-6-8 12:20 PM 發表 查看引用來源

小弟主張順住感覺去,盡情享受對方帶俾自己既一切。無一個人一開始知道自己要做咩,要知道自己要做咩多數開始唔到,最重要有勇氣同堅持,一步一步順應環境走下去🙂 ...
吹水討論同實際又唔係咁同啦,好多時都係隨緣😂

引用:
原帖由 火星貓咪 於 2018-6-8 01:17 PM 發表 查看引用來源

吹水討論同實際又唔係咁同啦,好多時都係隨緣😂
緣份到了 事情就發生了

引用:
原帖由 前來笨拙的神 於 2018-6-8 01:35 PM 發表 查看引用來源

緣份到了 事情就發生了
係囉,都係求其吹下🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆