上一頁下一頁
發新話題

又同老婆3P咗(再講),,

收藏  |  訂閱
185  27.0k

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 11:07 PM 發表 查看引用來源
啱,如果MFF要換套真係好煩,我後生嗰陣都試過幾次同兩條女玩,人就係咁貪心,又想屌下呢個,又想屌下另一個,不停咁換套,又煩又唔好玩,嗰陣後生冇問題,點換都夠硬,畀著而家,換得兩換已軟啦
最慘係驚插插太hi唔記得換套or戴套:smile_42:

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 11:07 PM 發表 查看引用來源
啱,如果MFF要換套真係好煩,我後生嗰陣都試過幾次同兩條女玩,人就係咁貪心,又想屌下呢個,又想屌下另一個,不停咁換套,又煩又唔好玩,嗰陣後生冇問題,點換都夠硬,畀著而家,換得兩換已軟啦
最慘係驚插插太hi唔記得換套or戴套:smile_42:

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 11:20 PM 發表 查看引用來源
冇出去玩好耐喇,出去玩,就住就住,啲女又未必有咁放,老婆咁好玩,又多花臣,淨係餵飽佢都周身唔得閒
同老婆一齊玩就最放心,又唔怕大家偷食,又玩得放心

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 11:20 PM 發表 查看引用來源
冇出去玩好耐喇,出去玩,就住就住,啲女又未必有咁放,老婆咁好玩,又多花臣,淨係餵飽佢都周身唔得閒
同老婆一齊玩就最放心,又唔怕大家偷食,又玩得放心

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 11:43 PM 發表 查看引用來源

exactly,師兄果然係用家:smile_30:
所以幾時都話,玩幾P,冇得迫,一定要你情我願,玩得煩,玩得就住就住,真係要諗清楚,無謂大家掃興

係架,但要有咁high既老婆,好難架師兄:smile_27:

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 11:58 PM 發表 查看引用來源

所以幾時都話,玩幾P,冇得迫,一定要你情我願,玩得煩,玩得就住就住,真係要諗清楚,無謂大家掃興
所以我有鐵腳玩4P or 5P

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 11:58 PM 發表 查看引用來源

所以我有鐵腳玩4P or 5P

所以純粹個人認為,點都係MMF最好玩,唔使換套,又唔使排隊,條女又滿足,太多男反而場面混亂,想玩又要等,條女周身唔得閒,好難服侍幾個男

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-19 11:59 PM 發表 查看引用來源
係架,但要有咁high既老婆,好難架師兄:smile_27:
可以後天調教:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆