上一頁下一頁
發新話題

著短褲都俾人"目及"?

收藏  |  訂閱
220  20.1k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-5 10:59 AM 發表 查看引用來源
雖然沒睇過相唔太肯定姐妹你穿�係咩類型�短褲,不過我可以分享下一D自己�經驗. 其實短褲都好容易"有野睇", 如果你條短褲係好短同比較窄身�,坐低�時候其實好大機會可以喺兩腿之間�褲襠位都見到底底,若果 ...
原來係咁,多謝師姐咁詳細解答
我著既短褲係比較鬆身架
因為條褲係我最肥個陣買係M碼,而家唔洗解鈕同拉鏈都可以直接除到
我諗應該係想睇底底掛,好彩個兩日無真空姐

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-5 11:53 PM 發表 查看引用來源

我天生肥手同腳就算做運動都無咩用
懶人唔一定會肥架,要睇佢既生活係點同埋基因
要睇佢既生活係點   我同意

基因就一般    我認為身材  身形係有可塑性

小肥都可以好正架

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-5 11:53 PM 發表 查看引用來源

我天生肥手同腳就算做運動都無咩用
懶人唔一定會肥架,要睇佢既生活係點同埋基因

小肥都可以好正架

引用:
原帖由 愛生活 於 2018-5-6 01:21 AM 發表 查看引用來源

小肥都可以好正架
我既生活比較極端,返學就長期坐,返工就長期行行企企
身形係有可塑性,但係基因對身形係有好大影響架
雖然無論咩運動都係瘦全身,但會因為基因而決定瘦邊個位多d,邊個位少d
好似我咁,一瘦就最先瘦胸,之後係肚腩,再黎就係patpat,但手同腳幾乎係不變

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-7 03:16 PM 發表 查看引用來源

我既生活比較極端,返學就長期坐,返工就長期行行企企
身形係有可塑性,但係基因對身形係有好大影響架
雖然無論咩運動都係瘦全身,但會因為基因而決定瘦邊個位多d,邊個位少d
好似我咁,一瘦就最先瘦胸,之後係 ...
咁都有D針對部位嘅運動   咁有D天生係好難變

先瘦胸  咁要有胸咪有埋燒腩仔

大pat pat 好好昅

引用:
原帖由 愛生活 於 2018-5-7 09:40 PM 發表 查看引用來源
咁都有D針對部位嘅運動   咁有D天生係好難變

先瘦胸  咁要有胸咪有埋燒腩仔
係科學既角度係做運動係一定全身瘦,唔會話你針對邊part做運動就淨係瘦個part
我自從返左工之後我個肚腩就無消失過
最肥個陣28吋腰,咪有36B
而家瘦左25/6吋腰(視乎個排食唔食得多野),32C

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-7 11:46 PM 發表 查看引用來源

係科學既角度係做運動係一定全身瘦,唔會話你針對邊part做運動就淨係瘦個part
我自從返左工之後我個肚腩就無消失過
最肥個陣28吋腰,咪有36B
而家瘦左25/6吋腰(視乎個排食唔食得多野),32C
咁數字係死  鍾意一個人又唔係咁嘅

妳覺得自己肥D好  定瘦D好

小小更新
話說前幾日去7-11買野,因為我要個樣野要訂,所以要寫訂貨單。
我烏低身寫個陣,我已經feel到係我前面個店員望實我,我本身以為佢驚我寫錯。
點知我發現支筆斷墨,所以抬頭問佢拎過支。果刻我發現個店員係望我望到呆左,我開聲既時候佢係仆過黎咁滯(仲要係兩個店員,勁搞笑)
事後我先諗起我淨係著左件好鬆既連身裙,裡面咩都無著,即係個店員望到呆左係因為佢咩都睇哂

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-8 12:08 AM 發表 查看引用來源
小小更新
話說前幾日去7-11買野,因為我要個樣野要訂,所以要寫訂貨單。
我烏低身寫個陣,我已經feel到係我前面個店員望實我,我本身以為佢驚我寫錯。
點知我發現支筆斷墨,所以抬頭問佢拎過支。果刻我發現個店員 ...
咩都睇晒~

重要烏低身

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆