上一頁下一頁
發新話題

真空既經驗。。。(Post unlock, 請多多支持)

收藏  |  訂閱
172  25.3k

好想识下朋友倾下计wechat: 1841850305

引用:
原帖由 queenofqueen 於 2018-3-8 04:05 PM 發表 查看引用來源

其實學校返工真係好悶。。。。。可能咁樣可以有少少刺激
有時人太悶,都想搵點刺激野去解放下自己,師妹加油呀🙌

現在還有真空玩嗎 ?

師妹不定期先返黎update?:smile_o03:

引用:
原帖由 queenofqueen 於 2018-3-10 01:53 PM 發表 查看引用來源

多謝支持, 我會努力update架啦
加油,update la~

支持真空,有無相睇先?:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 queenofqueen 於 2018-3-6 09:54 PM 發表 查看引用來源
**其實我唔細架啦(年紀), 做學校都係好多年前既事, 希望你地唔介意。

***收到好多師兄弟既pm呀, 我仲係新手, 未覆得pm, 可以留wechat呀

****其實我唔係target響呢度搵sp既, 如果唔介意先傾計就pm我啦

Hello ...
Haa上晒癮,有冇諗住下一步玩d 咩再激既野

引用:
原帖由 queenofqueen 於 2018-3-6 09:54 PM 發表 查看引用來源
**其實我唔細架啦(年紀), 做學校都係好多年前既事, 希望你地唔介意。

***收到好多師兄弟既pm呀, 我仲係新手, 未覆得pm, 可以留wechat呀

****其實我唔係target響呢度搵sp既, 如果唔介意先傾計就pm我啦

Hello ...
皇太后,其實係小巴內你下面有冇濕到透? :p

引用:
原帖由 gunfan 於 2018-3-12 10:11 AM 發表 查看引用來源

皇太后,其實係小巴內你下面有冇濕到透? :p
其實響學校行到小巴站, 因為上下都真空飛哂釘, 下面就梗係濕哂啦。。。。

引用:
原帖由 queenofqueen 於 2018-3-12 01:27 PM 發表 查看引用來源

其實響學校行到小巴站, 因為上下都真空飛哂釘, 下面就梗係濕哂啦。。。。
玩震蛋先正架嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆