上一頁下一頁
發新話題

深圳又打風???

收藏  |  訂閱
150  23.9k

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-2-4 09:27 AM 發表 查看引用來源

好有見地。

仲有香港班人食飽飯冇嘢做。
專登坐車上去俾人呃。
HK 好多大6G ,20-25
都係收450。
香港141 係有幼,但30 分鐘趕你走,沖涼,吹,做。根本唔係放鬆

引用:
原帖由 SS000 於 2018-2-4 12:56 PM 發表 查看引用來源

香港141 係有幼,但30 分鐘趕你走,沖涼,吹,做。根本唔係放鬆
like
所以, 去口爆埸, 又快又急
仲要比KO 拉
系米好7...?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-2-2 01:17 AM 發表 查看引用來源
始終軟件硬件都係上面優勝過香港。令願去遠少少,羅湖福田手推口爆都唔會再幫親!
遠D有乜好介紹

引用:
原帖由 SS000 於 2018-2-4 12:56 PM 發表 查看引用來源

叫g一定唔會在香港叫,香港硬件同服務唔ok,寧願草多d錢去澳門 ,軟件硬件同服務都好。

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-2-4 02:42 PM 發表 查看引用來源
叫g一定唔會在香港叫,香港硬件同服務唔ok,寧願草多d錢去澳門 ,軟件硬件同服務都好。
馬交, 
實在....太遠...太煩

香港450硬件差到無哂食慾,仲有怕撞到熟人:smile_42:

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-4 04:53 PM 發表 查看引用來源
香港450硬件差到無哂食慾,仲有怕撞到熟人:smile_42:
試過撞過啦.... 好在唔同部門
亦試過係撞過同一幢辦公大樓既日本仔,佢地成日組團去141

引用:

你咀咀k上房咪又係趕頭趕命,重要怕十五日,宜家快餐又無哂,KB場你捱到30分鐘咩?

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-4 05:35 PM 發表 查看引用來源

你咀咀k上房咪又係趕頭趕命,重要怕十五日,宜家快餐又無哂,KB場你捱到30分鐘咩?
我口爆開既女最差都45 分鐘,7 成以上都達標

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-2-4 02:42 PM 發表 查看引用來源
呢層我都明,岩岩去完馬交玩幾日,賭場周圍有好多去麻去麻女,但下下千幾唔得掂,依家每星期出2 次,我就比唔起每星期三千銀叫雞喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆