上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.8k

很精彩呀!
KIT 想大你...真係諗多了
引用:
原帖由 akitty 於 30/10/2017 12:05 AM 發表 查看引用來源
各位師兄,我早了交貨給各位啦。打完台北之旅係73了
而家要去搵bb訓教了。。
晚安各位。。
不回覆沉底了到第2頁的話就不再更新了。

引用:
原帖由 akitty 於 2017-10-29 09:25 AM 發表 查看引用來源
尋日,日頭就正正常常行下街玩下shopping下
果然日落入夜後,色狼就出來了
本來尋晚諗住搵間餐廳食完飯先返酒店既,
但最後都只係行完夜市,買左啲野食。
再係全家買左一打啤酒就返酒店。
係床上面一邊傾 ...
170,34C仲要咁玩得,真係好吸引

錯過了頭像時限,還有機會?

引用:
原帖由 akitty 於 30-10-2017 09:57 發表 查看引用來源
訓晏左,平時我仲早啲起身嫁。。
都係bb囉。
尋晚同bb大戰左300回合
台北返到來,咩都飽曬
bb嫂呢????可以比妳食餐飽.

同你地兩個玩3P, 運動員都比你地渣乾啦

睇吾到kitty的泳衣照,可以pm比我嗎?

引用:
原帖由 beast74mo 於 2017-10-30 07:14 PM 發表 查看引用來源
睇吾到kitty的泳衣照,可以pm比我嗎?
機會錯過了就沒有了。。

唉~今日揸車出街泊車個陣。。
吾小心倒後撞到後面架車。。
車款我吾太清楚,(我連自己部車都吾知叫咩名)
車廠應該係benz呱有個圓形logo係車頭
佢車頭,我車尾patpat都有少少花左,凹左啲啲。。
我未落車,個男人已經大聲屌曬老母。。
我真係吾識點樣處理,諗住打比bb啦。。
我有同個男人say sorry嫁。。
之後我就一邊同bb講電話一邊睇下部車傷成點甘。
吾知係咪因為我著緊小背心加外套。
我蹲底睇緊架車patpat個陣又或者彎腰個陣有走光呢。
比個男人望到曬。。
講多2講,屌多幾句,佢就好似下左火甘。。
最後只係問我攞左電話。
話如果要比整車錢就會打比我。。

我而家都係度諗緊,我部車使吾使攞去整呢。
如果只係花左少少,同patpat撞凹小小。
我部車會整得貴啲定佢部車會貴啲呢?
返車行原廠整?定普通車房個啲整

原來 ICON 係 KITTY 嘅, 唔怪得睇落唔止 C CUP

引用:
原帖由 akitty 於 2017-10-30 07:40 PM 發表 查看引用來源
唉~今日揸車出街泊車個陣。。
吾小心倒後撞到後面架車。。
車款我吾太清楚,(我連自己部車都吾知叫咩名)
車廠應該係benz呱有個圓形logo係車頭
佢車頭,我車尾patpat都有少少花左,凹左啲啲。。
...
咁你有冇即時影低撞車的相呀??
下次記得影低哂做証據,就算你唔岩要賠錢,都有根有據,
我試過hi到車尾 , 佢換車門都想入埋我數  ,好在我check佢張單

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆