上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.4k

等C兄報告,上次走廊見好似佢,同相幾接近,不算高!
引用:
原帖由 流浪中的星 於 2017-8-3 08:37 PM 發表 查看引用來源

約左法久星期六...希望有好指數:smile_30::smile_30:

我都加左,佢V七乜都冇
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-8-3 03:47 PM 發表 查看引用來源

Seems you know about her? provides good service?

no photo posted in the wc.

引用:
原帖由 ha228 於 2017-8-3 09:54 PM 發表 查看引用來源
我都加左,佢V七乜都冇
試咗發夠。頭part 按咗十幾分鐘 跟住飛爸走富 漫遊全身 上輕車過路 中下全開 任由玩弄。唔錯唔錯  始終新塲 乾淨光猛。唯一唔好 成日部長由門的窗口望入來 嚇死

部長男定女?女的靚既入埋來

同意,不过男部就吊九佢
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2017-8-4 04:12 PM 發表 查看引用來源
部長男定女?女的靚既入埋來

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-8-4 03:46 PM 發表 查看引用來源

試咗發夠。頭part 按咗十幾分鐘 跟住飛爸走富 漫遊全身 上輕車過路 中下全開 任由玩弄。唔錯唔錯  始終新塲 乾淨光猛。唯一唔好 成日部長由門的窗口望入來 嚇死
CHING有高指數. GOOD. 個樣可以嗎?

你打另一个C兄尖:smile_30:,刚刚睇公司V七,D相同佢自己V七相好似唔同左,佢真人靓唔靓?
引用:
原帖由 我很高興 於 2017-8-4 03:46 PM 發表 查看引用來源

哈哈 我尋曰夠俾人打尖啦 sorry sorry
真人比相好好多。身高腳也長。波型也靚  算啦  又不是娶老婆

估唔到,相唔系好得

TSG都几多要試,試完希望大家分享心得
引用:
原帖由 我很高興 於 2017-8-4 05:39 PM 發表 查看引用來源
哈哈 我尋曰夠俾人打尖啦 sorry sorry
真人比相好好多。身高腳也長。波型也靚  算啦  又不是娶老婆

引用:
原帖由 ha228 於 2017-8-4 06:05 PM 發表 查看引用來源
估唔到,相唔系好得

TSG都几多要試,試完希望大家分享心得

發狗係V7寫埋自己有乜服務,啱就搵佢,咁做吾錯,我下星期都要搵佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆