上一頁下一頁
發新話題

舊人悶文一則+3p文(p5, 6)

收藏  |  訂閱
150  12.4k

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-9 06:46 PM 發表 查看引用來源
但B隻手都係繼續上,一摸就摸到條濕左既底底,仲話我今日做咩咁快濕。雖然我覺得我未到濕既地步,濕左估計只係今朝同E Borning Q完既副產品,但我無理由照樣咁答B既,只能唔出聲,希望呢個Goodbye kiss係E沖完涼出黎 ...
睇埋了呢個更新,故事精彩有戲劇性,又有劇情,E和B亦有刻意舖排去俾驚喜樓主,好睇,多謝分享。

引用:
原帖由 aries9012 於 2017-6-10 07:21 AM 發表 查看引用來源

你唔聽佢話係因為你的心是一個反叛的人呀!
少少啦:)

引用:
原帖由 無袖 於 2017-6-10 08:51 AM 發表 查看引用來源
見師姐話各自搵食,你老公搵一次你就回禮佢一次,好耐以前好似見過呢個post,果個應該係師姐舊ac, haha
睇黎熟客仔喎,但對你無咩印象,你之前做CD-ROM 多?

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-10 12:51 PM 發表 查看引用來源

幾好呀,飲下酒玩下
上司既退休飯姐..
唔係出去浦

頭先出埋去踢波 熱死人..
仲要食左腳 依家右腳好痛:smile_o16:

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-10 03:37 PM 發表 查看引用來源

睇黎熟客仔喎,但對你無咩印象,你之前做CD-ROM 多?
以前經驗尚淺,只可以睇師兄師姐d post學下野,所以冇出聲獻醜,哈哈

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-8 07:22 PM 發表 查看引用來源

出文好攰嫁...:smile_42:
出完搵人服侍返自己按下犘

引用:
原帖由 kaxgwbf 於 2017-6-10 08:58 AM 發表 查看引用來源

但係都已經好刺激好正

FFFM其實啲女都可能唔夠飽除非條仔有超能力
其實我覺得除非一對一,否則都好難所有人都飽。

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2017-6-10 10:55 AM 發表 查看引用來源
好正啊,師妹對頭燈都幾大盞喔
純粹無凹姐...

引用:
原帖由 野涼 於 2017-6-10 11:05 AM 發表 查看引用來源

FFFM 男人除非本身勁或者食左偉哥
如果唔係馬上風都似
Yes, MMMF同理

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-10 01:24 PM 發表 查看引用來源

故事很真實且精彩,道盡現實男歡女愛的點滴,相信亦由這鬥氣的誤差,做就日後3p的開始,樓主努力啊!期待下一集的更新。
多謝俾面,但無更新嫁啦,此post已完:)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆