上一頁下一頁
發新話題

屋苑會所做gym遇到他

收藏  |  訂閱
156  43.3k

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 11:16 PM 發表 查看引用來源
我咬住唇忍住D唔唔聲,但呼吸好深,已有點離魂狀態,心諗快D教完吧,但吾想停下來。他雙手已移到我下半邊乳房,雖然有衣衫隔著,但仍感受到他手指的撩動,那時我裇衫上面幾粒扣位已鬆開,已feel到胸口間已外露,另一 ...
似乎想吊你引~睇你會幾時主動出手

説時遲那時快,我都未郁他又再伏下來,這次更深深感受到有件柱狀硬物壓在我pp上面,重向下磨向我深處,已感覺吾到有褲隔著,好震驚。他雙手再我胸前按著,手指不斷從我胸口進入我乳罩內,差一點點就觸到乳頭,雖然感覺到乳頭已極凸,但不想一下被他碰到,所以我盡量向兩邊擺動。他柱狀的下身已不再磨動,而是輕輕踫將我下面深處,此動作突然想起昨夜同老公在sofa上的做愛動作,我一驚,怕他真的闖進來。於是整個人向前一仆,爬在地上,他雙手下身完全脫離了我的身軀。我再快速站起來,背著他整理衣衫,再轉身時見他衣褲也齊整,不過下身就漲起來。心諗剛剛他不會將褲子退下嗎。不過我都不多説,話約了媽媽要走了,他只是呆呆站著,想講些甚麽但我不多聽了,拿起外套就離開。回到家中再看看wechat他説我忘記拿那車輪,我沒有回覆他,因心情太起伏。再去冲身因下面濕了一大片,腦海還重覆當時的境況。心久久不能靜下來。我要靜幾日,否則很易再出事。所以應往後幾日沒甚麽可再寫了。

老公睡在我旁邊,我是否太過份呢。玩大左?心亂如麻……

放間心情 停一停諗一諗 handle 唔到就唔好去馬
仺係你係度分享得簂諗你心中有的想去

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 23:59 發表 查看引用來源
"""心思思想有點刺激但又吾想背叛老公""" ……

請你想清楚是否真的需要吧?

玩短時間後, 自己能否收手呢?

以上 2 樣, 如果真的做到,

就請你放膽去一次吧

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 11:59 PM 發表 查看引用來源
打完report,最好係飲杯冷水,瞓吧~有咩聽日先諗。一個人亂係唔會諗到咩好野既。

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 11:52 PM 發表 查看引用來源
説時遲那時快,我都未郁他又再伏下來,這次更深深感受到有件柱狀硬物壓在我pp上面,重向下磨向我深處,已感覺吾到有褲隔著,好震驚。他雙手再我胸前按著,手指不斷從我胸口進入我乳罩內,差一點點就觸到乳頭, ...
另外pm咗樓主你講咗小小野,你可以考慮一下。

叫醒你老公幫你解決你嘅需要:smile_o01:

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 11:59 PM 發表 查看引用來源
你唔講出來重心亂如麻呀!

引用:
原帖由 j93175 於 2017-3-2 12:28 AM 發表 查看引用來源

你唔講出來重心亂如麻呀!
…可以講俾邊個知?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆