上一頁下一頁
發新話題

尋找刺激(睇到ex同第二個搞野後篇)

收藏  |  訂閱
797  158.6k

好羨慕😍😍

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-2-14 09:49 PM 發表 查看引用來源
呢個芳芳不停打阿丹毒針又話佢成日發姣電其他仔,又話佢成日比電話啲客人,我當然冇在意佢講乜啦⋯⋯佢就不停攞對波撞我,我心諗你算吧啦你都唔啱我,之後佢口水多過茶又話介紹佢表妹比我識又乜又柒,我話 ...
咁芳芳知唔知師弟屌咗阿丹~?

我估師弟同阿丹仲有下文~。。。

引用:
原帖由 KwokWT 於 2017-2-14 11:23 PM 發表 查看引用來源
好羨慕😍😍
你都可以㗎

引用:
原帖由 rondal 於 2017-2-15 03:31 AM 發表 查看引用來源

咁芳芳知唔知師弟屌咗阿丹~?

我估師弟同阿丹仲有下文~。。。
我行出去芳芳已經返左房,佢有問我我只答佢地傾計咋

樓主你而家仲同丹一齊緊?
你咁中意佢,既然認真,點解仲要試佢比人屌既刺激,之前都試過咁多次

師兄今日未發文…支持…等出文

引用:
原帖由 鐵棒柔情 於 2017-2-15 08:18 AM 發表 查看引用來源
樓主你而家仲同丹一齊緊?
你咁中意佢,既然認真,點解仲要試佢比人屌既刺激,之前都試過咁多次
因為呢種刺激係冇野可以代替!

幾時再有更新?

其實阿丹係愛我既但又抗拒唔到偷食既刺激,記得佢公司週年聚餐我都有份去,嗰晚我飲左好多下,到走時阿丹抬我唔郁就搵左一個男同事同師弟抬我返屋企,我喺車重嘔左落師弟件衫度,佢地送左我上去我就入左房瞓,濛濛地想去攞水飲聽到阿丹喺廁所同人講野,我行出少少聽到....唔好.....佢....出面....我已經估到肯定係師弟!又聽到.....我.....叫呀⋯⋯之後就聽到呼吸急速聲.....之後又聽到唧唧唧唧既水聲....又聽到𠽌𠽌聲.....突然....我即刻飛返入房,我合埋眼聽到有人閂左我房度門,之後我就起身開左少少門罅裝唔見有動靜?原來佢地入左廚房,當時阿丹已經吹緊師弟支巨炮,仆街邊有咁粗㗎?阿丹跟本含唔到落口只係用脷瀨龜頭,見佢硬晒就抱阿丹上洗手盆,佢支巨炮對準阿丹個穴了左幾下輕輕一un,只係入左龜頭同少少阿丹已經㩒住自己個口,佢不停推我見到師弟支野起晒青根,阿丹扯行晒隻腳同啲腳趾high到爆,之後師弟捉住阿丹腳腕不停鋤!嗯.....嗯....見到阿丹漏水!師弟即刻掹支炮出嚟摔阿丹塊野,見到漏左一陣阿丹高潮嚟完師弟再入,阿丹成個頭抬起望住師弟插!見到阿丹用手摸住師弟支巨炮不停出出入入!師弟要出時㩒底阿丹個頭全部射晒落阿丹塊面度,阿丹重不停抹走啲精!

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-2-15 05:44 PM 發表 查看引用來源
其實阿丹係愛我既但又抗拒唔到偷食既刺激,記得佢公司週年聚餐我都有份去,嗰晚我飲左好多下,到走時阿丹抬我唔郁就搵左一個男同事同師弟抬我返屋企,我喺車重嘔左落師弟件衫度,佢地送左我上去我就入左房瞓,濛濛地 ...
阿丹試過師弟支巨砲再同你做咪冇乜瘾囉!?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆