上一頁下一頁
發新話題

淫娃既連假 update p.2,7,15 相p.6,12,16,17,25,30 聲明?p.8,19,34

收藏  |  訂閱
510  91.1k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-4-9 10:01 PM 發表 查看引用來源

有嘅,自己幫自己:smile_30:
佢絕對唔會,我太清楚佢

引用:
原帖由 香港討論員會 於 2016-4-9 11:37 PM 發表 查看引用來源

咁下次要努力製造氣氛!享受被愛愛的感覺啦!:)

唔明
點製造氣氛?我地通常都係食完飯之後一齊去開房

引用:
原帖由 田緣綠周 於 2016-4-10 12:26 AM 發表 查看引用來源

用kinesio tape 去保護小腿好似整得太過,不能有效保護腓腸肌
Ching識野wo,其實係貼個個人手法太差,d點貼得唔準。不過免費既野就唔好計較咁多

今日一訓醒就見到D sd俾我既email,我d眼淚不停係咁流,但我既眼淚並唔係感動,而係好多既無奈同遺憾。或者如果呢封email係2個月前收到,我既眼淚會係感動,我同D既關係亦唔會結束。
睇完D既email,我有幾點係想澄清番,我希望各位唔好好似D咁誤會我
第一點
我對每一位ching都係認真,差別在於付出多定少,同係咩感覺。係每段關係中,我都學到好多野,我好多謝你地係我生命中出現過。我從來都無當過係遊戲,只不過我好清楚自己係咩位置,我地既關係永遠都唔可以見光,所以有好多規則都要遵守,呢個係保障雙方。
第二點
我雖然同過為數唔少既人上過床,但唔代表我咁樣係隨便,大少亦都從來無話過我隨便。大少唔係唔緊我,而係大少太清楚我要既,佢俾唔到,所以先選擇放任我。而且我地都太清楚我地之間既關係係唔應該去管對方(如果我有講錯,希望大少更正我)
第三點
我減肥唔係因為無自信,而係真係有咁既需要。我個肚腩再唔減既話好易變中央肥胖,而且歸根究底我腹肌同背肌真係好無力,極需要練。
第四點
我絕對唔好主奴同SM,如果大家睇我既文,覺得我係既話。我係度講聲唔好意思,誤導左大家。
第五點
當我搵到一個我想同佢定落黎既人,而佢又接受到我,想同我定落黎,我百分之百會乖乖地定落黎,唔會再上引版,唔會再同其他人發生關係。"戴綠帽"既意思係兩個人都認定左對方係唯一,而且係穩定既關係(男女朋友,訂左婚or結左婚)下,女方紅杏出牆。(如果有錯歡迎更正)我唔覺,我而家係俾緊任何一位Ching戴綠帽

既然未有人可以定落黎, 襯後生放任下絕不過份, 後生唔玩年紀大d無得玩
支持你
引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-4-10 04:58 PM 發表 查看引用來源
今日一訓醒就見到D sd俾我既email,我d眼淚不停係咁流,但我既眼淚並唔係感動,而係好多既無奈同遺憾。或者如果呢封email係2個月前收到,我既眼淚會係感動,我同D既關係亦唔會結束。
睇完D既email,我有幾點係想澄清 ...

講真,每個人都有過去,你都唔保證你將來老公剩係插過你呢個窿啦
原諒我咁粗俗
如果真係咁介意嘅一開始就唔好一齊啦,無謂傷感情

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-4-10 03:44 PM 發表 查看引用來源

Ching識野wo,其實係貼個個人手法太差,d點貼得唔準。不過免費既野就唔好計較咁多

有需要指教就幫妳啦…始終這會更有效幫到妳

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-4-10 05:06 PM 發表 查看引用來源
既然未有人可以定落黎, 襯後生放任下絕不過份, 後生唔玩年紀大d無得玩
支持你
玩夠先定落黎,好過定左落黎先發現自己未玩夠
所以我絕對唔會掂人夫,我對破壞人地婚姻無興趣,認為佢地完全唔明結婚係幾神聖

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-4-10 05:11 PM 發表 查看引用來源
講真,每個人都有過去,你都唔保證你將來老公剩係插過你呢個窿啦
原諒我咁粗俗
如果真係咁介意嘅一開始就唔好一齊啦,無謂傷感情
講真我唔會再揀d無經驗既人開始,因為完全係幫人教仔。一個男人之所以成熟,係因為遇到好女人教識佢好多野。一個女人之所以成熟,係因為遇唔到好男人,逼不得已要成熟。
而且我性格係你敢問我敢答,如果接受唔到我過去同性格既話,我諗連做朋友都難。

引用:
原帖由 田緣綠周 於 2016-4-10 07:23 PM 發表 查看引用來源

有需要指教就幫妳啦…始終這會更有效幫到妳
敢問ching係咪物理治療師?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆