上一頁下一頁
發新話題

梁太偷食記之健身篇 #119 (3/9更新)

收藏  |  訂閱
139  66.1k

係囉...大家都鍾意梁太多過可可....
引用:
原帖由 十全大補酒 於 2016-6-29 08:24 AM 發表 查看引用來源
人妻偷食一向多人支持

點扮都冇我咁純情架啦~~:smile_o05:
引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-6-29 02:24 PM 發表 查看引用來源

我唸無兄都係想扮下純情咁姐(>﹏

我想問下 ... 如果男人唔想用套 , 女既唔比中出 , 係咪好多會比佢顏射/口爆???
好似話係外國 , 好多女人生左仔就鬆左 , 都比老公爆菊花 ...

OL Jamie: 一定要用套!! 除非好似亞權咁啦...

小秘書Queena: 唔用咪唔用囉...大家都乾淨  

淫娃MIMI: 雖然冇生仔,未鬆,但可以爆菊花

梁太: 帶左套點玩都得....有老公呀...
引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-6-30 10:54 AM 發表 查看引用來源
我想問下 ... 如果男人唔想用套 , 女既唔比中出 , 係咪好多會比佢顏射/口爆???
好似話係外國 , 好多女人生左仔就鬆左 , 都比老公爆菊花 ...

梁太係一位臭height.

某程度上都係架...
不過都會比面老公,唔敢食得太明顯
引用:
原帖由 bandwagon 於 2016-6-30 11:31 PM 發表 查看引用來源
梁太係一位臭height.

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-6-30 08:59 PM 發表 查看引用來源
OL Jamie: 一定要用套!! 除非好似亞權咁啦...

小秘書Queena: 唔用咪唔用囉...大家都乾淨  

淫娃MIMI: 雖然冇生仔,未鬆,但可以爆菊花

梁太: 帶左套點玩都得....有老公呀...
顏射  口爆咪得羅:smile_47:

咁下次口爆梁太囉...
引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-7-2 05:22 PM 發表 查看引用來源

顏射  口爆咪得羅:smile_47:

幾時再更新?

應該好快...下集係講梁太做gym
而家諗緊教練個名
引用:
原帖由 MMK40 於 2016-7-5 12:15 PM 發表 查看引用來源
幾時再更新?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆