上一頁下一頁
發新話題

小cat與他的故事update~P14 #196

收藏  |  訂閱
200  18.9k

引用:
原帖由 小魔cat 於 2015-10-27 07:20 PM 發表 查看引用來源
話時話,你地有幾多個成日check住自己wechat睇我有無加你?
唔該排隊揮手XD

我無we chat 😰

好啦。。。續上回
a突然攬住我,然後佢係我耳邊講「小cat,大風呀,你凍唔凍呀(我又真係有d凍)」所以由佢攬下,咁我個心仔又卜卜卜跳啦,雖然覺得唔係咁好,但身體又唔想郁,之後,我感覺到a越攬越緊,然後佢下面都越黎越頂,小cat知架,佢隔住我條裙仔同底底un我兼試我。。。

當我仲理智既時候,嘗試反抗,點知。。。
a一下就咬左落我膊頭,小cat第一反應就梗係嗌,點知佢左手就好似有預謀咁,由雙手抱緊,一手掩口,之後佢就好快咁頸、耳仔、頸、耳仔、再咬膊頭(loop)

然後係我耳吹氣。。。。:smile_24:

由反抗到無力反抗,小cat覺得好似被征服左咁。。。 :smile_39: (飲酒好出事就真)

a見我開始唔郁啦,右手開始掃我心口,徘徊,掃,徘徊,掃,徘徊,掃,徘徊,佢隻左手無離開小cat個口仔,所以小cat忍唔住呻淫左幾下都唔太清楚,但a應該聽到(嗯~呀~嗯~呀~):smile_27:

小cat個時既腦已經亂晒。。。心仔跳到咩咁。。。:')

最後a拖住小cat上車,本來係可以走,但似乎小cat已經……

各位繼續排推我啦

我一定會推你

引用:
原帖由 小魔cat 於 2015-10-28 01:06 AM 發表 查看引用來源
好啦。。。續上回
a突然攬住我,然後佢係我耳邊講「小cat,大風呀,你凍唔凍呀(我又真係有d凍)」所以由佢攬下,咁我個心仔又卜卜卜跳啦,雖然覺得唔係咁好,但身體又唔想郁,之後,我感覺到a越攬越緊 ...
我要推~😘

仲有呀,唔好俾wechat,whatsapp小cat啦:smile_42: ,小cat唔會加架啦,如果你有心睇,會明白小cat講咩意思既

如果小cat pm都仲係見到「HI ADD wechat xxxx」就知你係無心睇po,只想亂叫小cat,所以886:smile_13:

引用:
原帖由 小魔cat 於 2015-10-28 01:14 AM 發表 查看引用來源
仲有呀,唔好俾wechat,whatsapp小cat啦:smile_42: ,小cat唔會加架啦,如果你有心睇,會明白小cat講咩意思既

如果小cat pm都仲係見到「HI ADD wechat xxxx」就知你係無心睇po,只想亂叫小cat,所以886:smile_1 ...
我唔只有心重有力呀

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 小魔cat 於 2015-10-28 01:14 AM 發表 查看引用來源

如果小cat pm都仲係見到「HI ADD wechat xxxx」就知你係無心睇po,只想亂叫小cat,所以886:smile_1 ...
Ok~ 即係要等小cat 你主動比~咁我要努力留言先得

引用:
原帖由 小魔cat 於 2015-10-28 01:06 AM 發表 查看引用來源
好啦。。。續上回
a突然攬住我,然後佢係我耳邊講「小cat,大風呀,你凍唔凍呀(我又真係有d凍)」所以由佢攬下,咁我個心仔又卜卜卜跳啦,雖然覺得唔係咁好,但身體又唔想郁,之後,我感覺到a越攬越緊 ...
新文推下先

引用:

原來我地白等了~~咁點先搵到小Cat

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆