上一頁下一頁
發新話題

馬拉松DIY一星期 + 前傳 + 公園#345, 迷思#257, 302, 396,785 + 限量相#599, 740

收藏  |  訂閱
939  46.2k

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-13 12:19 AM 發表 查看引用來源

做咩咁問
問下姐

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-12 11:59 PM 發表 查看引用來源

:')太多次啦, 頭先沖完照鏡好殘呀! 一定係晚晚摸到咁
又唔一定嘅,可能攰姐

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-13 12:25 AM 發表 查看引用來源

我昨日都覺得身體怪怪地, 已經飲左2日牛奶
有咩怪啊??

引用:
原帖由 離火 於 2015-9-13 12:23 AM 發表 查看引用來源

男朋友啦
嗯~
大過我, 高過我, 唔洗太靓仔, 順我眼就得
唔食煙, 因為我氣管敏感
最好大隻, 我驚佢遲早被我打死, 唔大隻但要做運動, 最多一齊揀人魚線
包容到我, 因為我有港女脾氣~ 呵
識製造驚喜, 富休默感, 可以同我溝通, 岩chanel
貼心關心人, 因為我成日唔舒服
愛我同鍚我屋企人

覺得點呀:smile_45:

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-13 12:38 AM 發表 查看引用來源

嗯~
大過我, 高過我, 唔洗太靓仔, 順我眼就得
唔食煙, 因為我氣管敏感
最好大隻, 我驚佢遲早被我打死, 唔大隻但要做運動, 最多一齊揀人魚線
包容到我, 因為我有港女脾氣~ 呵
識製造驚喜, 富休默感, 可 ...
高過你應該講未你幾CM吧囧?
大隻XD....香港而家巧多都係瘦底多囧....嘛XD 可以練掛"
其他...不知道G_G

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-9-13 12:26 AM 發表 查看引用來源

哈XD
有時網友都可以閒聊咩都傾得既, 至少我有網友同我咁傾都"
18+又得 文字又得(有時只係), 日常野又得
咩都傾, 又可以解決自己無人理既感覺
又有人陪唔好咩XD? 有無後話未到時先算, 做FD無咩所謂有時候"

...
咁你前女朋友俾你調成點? XD
網友唔知對方身份, 請野直接D, 咩都講到

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-13 12:42 AM 發表 查看引用來源

咁你前女朋友俾你調成點? XD
網友唔知對方身份, 請野直接D, 咩都講到
有D....知我身份= =...
我聯絡都係我頭像黎, 都有問過我拎相囧....((當然係真人照-.-...
有時就係想要個咩都傾得既人姐之類

前女友....算吧= =
對上個個都係和平分手後就各有各行, 但仲有CONTACT不過巧少
之前拍拖既....外國讀書long distance, 更難吧=.=

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-9-13 12:44 AM 發表 查看引用來源

有D....知我身份= =...
我聯絡都係我頭像黎, 都有問過我拎相囧....((當然係真人照-.-...
有時就係想要個咩都傾得既人姐之類

前女友....算吧= =
對上個個都係和平分手後就各有各行, 但仲有CONTACT不過巧少
之 ...
:smile_o06:唔好灰心

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-13 12:46 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06:唔好灰心
我無灰阿囧....
我正能量巧多-3-

thank you your report:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆