上一頁下一頁
發新話題

初試港人夫按摩 update P.7

收藏  |  訂閱
137  22.4k

咁又唔好,係要睇你打嘅先過癮㗎嘛
引用:
原帖由 angelwong709 於 2015-9-14 01:39 PM 發表 查看引用來源

故事未講下文,個個都好似知道晒咁.....
唔通個個技師都係咪...
咁我唔使交待下文啦:smile_o01:

引用:
原帖由 buffon 於 2015-9-13 10:29 AM 發表 查看引用來源

我老婆好鍾意我嘅前奏,可以挑起佢。可惜嗰晚位師兄失敗咗

要唔要幫你手同阿嫂按下

引用:
原帖由 angelwong709 於 2015-9-14 01:39 PM 發表 查看引用來源

都要睇下點幫你按 下次想試下其他人的手勢 我們就識做

雖然知道後面發生咩事,但麵等緊由你對手打出嚟。
我都好想幫你按摩....
引用:

激死人,打咗一輪.....無晒
又要重新嚟過.....
ching隻手開始在肚腹按落丹田位.
丹田比佢按到熱熱地,下面又感到開始濕濕地.
比佢咁按法,真想自己擘開雙腿比佢摸.....
但始終都係話出嚟按摩,又唔想自己主動..
只好輕咬住下唇忍受住,ching 按完丹田位,
就遊走在妹妹及大腿內側,慢慢張我兩腿分開.
妹妹也感到涼快咗D,好其待佢快D捽....
愈想就愈覺得妹妹愈濕,可能都流緊幾滴淫水在妹妹口.
但ching佢就仍係妹妹四周脾la 按,
自己都感到淫水流到股la添,ching 好似知我尷尬咁,
就話倒多咗精油係我妹妹到, 就幫我抺光順便按按陰陪喎.
他手就在我陰唇兩邊輕搓, 由下而上.....
又在豆豆位置停停,瓣開令豆豆更突出,
一只手指就輕輕的, 時而點下,時而捽下....
..........我都開始頂唔順,吟了幾聲....
佢好似知我享受中,就更下苦功在豆豆上.....
比佢時點,時捽,時震....可能想咗好耐,就比佢PK咗,
抽搐咗幾下,佢都停咗手,比我休一休息.
我都以為佢停收野停下來,點知佢又再在妹妹四圍再來按....
今次佢唔捽豆豆,,,一手掌就按在妹妹上,按, 搓下.
感覺都得好舒服,又溫馨,又似做完一野就停.

CHING 對你真好...
咁CHING同你按左妹妹幾多次?

繼續支持你,Angel!!!!!!
引用:
原帖由 angelwong709 於 2015-9-14 05:53 PM 發表 查看引用來源
又要重新嚟過.....
但始終都係話出嚟按摩,又 ...

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2015-9-14 06:01 PM 發表 查看引用來源
CHING 對你真好...
咁CHING同你按左妹妹幾多次?
當日按咗三次:smile_o05:

Angel。咁佢有冇係你伏係度時,係後面你patpat位幫你一邊按,一邊慢慢推上嚟?
因為咁會令你好舒服。
引用:
原帖由 angelwong709 於 2015-9-14 05:53 PM 發表 查看引用來源
又要重新嚟過.....
但始終都係話出嚟按摩,又 ...

引用:
原帖由 angelwong709 於 2015-9-14 06:11 PM 發表 查看引用來源

當日按咗三次:smile_o05:
累不累 要不要我們師兄大軍幫手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆