上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  225.7k

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-24 11:58 AM 發表 查看引用來源
這邊己晚上十二時,亞Tom剛剛Text我...說甚麼"miss me baby?"

Damn it. I am so stupid to go out to drink with them last night.
發生左既野就唔好後悔啦,唔好理條黑鬼,當佢系一個唔識既人,當佢透明就就得啦,你如果回覆佢或者表現出驚既話,佢反而覺得有機會或者會威脅你,總之記得你自己無做錯,對得住天地良心就得啦,加油,希望你既生活快d回歸正常

豈有此理,Tom越來越下流,問我"Baby miss my big cock? U r pussy wet thinking of last night?"
明天打巴佢.

回覆 101# 的帖子

下次可能偷拍你
再迫你做更多

他的心理係再知到妳的心態,如果他各得妳無咩嘢特別,他就會變本加厲,到時可能用影片迫妳玩多P,妳要好小心處理這件事,長痛不如短痛呀,一於告條仆街..........
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-24 12:06 PM 發表 查看引用來源
豈有此理,Tom越來越下流,問我"Baby miss my big cock? U r pussy wet thinking of last night?"
明天打巴佢.

要睡了,明天再談,多謝大家關心,我覺得不再是一個人孤單的面對,勇氣多了一些

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-24 12:06 PM 發表 查看引用來源
明天打巴佢.
唔好用暴力,因為可能會令到佢激動,跟住就會再強姦你,我唔系話歧視黑人,但佢地真系好似動物,會做一d好唔理智既野,所以你最好都系同佢劃清界線同埋要暫時避開佢!

引用:
原帖由 已婚 於 2015-6-24 12:12 PM 發表 查看引用來源
他的心理係再知到妳的心態,如果他各得妳無咩嘢特別,他就會變本加厲,到時可能用影片迫妳玩多P,妳要好小心處理這件事,長痛不如短痛呀,一於告條仆街..........

同埋可以block左佢電話先,費事繼續俾作搔擾!

[quote]原帖由 cywhkd 於 2015-6-24 12:15 PM 發表 查看引用來源

唔使拍片,威脅話俾老公or唱通街都麻煩

有時只能希望個黑鬼唔係pk

Good night ,,加油,妳唔好再比機會他有暇想
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-24 12:13 PM 發表 查看引用來源
要睡了,明天再談,多謝大家關心,我覺得不再是一個人孤單的面對,勇氣多了一些

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆