上一頁下一頁
發新話題

同男友半年無性生活

收藏  |  訂閱
116  3.1k

引用:
原帖由 保持現在 於 2015-6-20 10:34 PM 發表 查看引用來源
入廁所搞咪得囉,有時喺街我都會拉條仔入廁所扑

殘廁?

你意思係... 其實唔想要一個人自己黎.. 間中都要有適當被人令你感到舒服

即使普通渣下波.. 捽到好 high... 都已經好足夠 ?

引用:
原帖由 damngirl 於 2015-6-17 01:13 AM 發表 查看引用來源
新手第一次開po 請多多指教
呢幾個月發現同男友既性生活出現問題
一開始同男朋友既性生活都ok keep住一個月都3-4次 有時隔幾個月1,2次
平時都有自己diy 下 本身自己又大食 又無咩地方比我地做 有時都幾灰:smile_ ...
千萬不要心急去進行性行為!在性行為前要先知道你跟對方有幾了解呢?

始終男女有別,異性性行為都會有意外懷孕的後果!性行為前宜先對異性生理結構有所認知,跟對方講請講楚,才能做得令對方更舒服嘛!
很多時候男女之間就是只顧作為性行為的工具,而忽略了對方的感受的話,最後只會不歡而散!:smile_13:

引用:
原帖由 damngirl 於 2015-6-17 01:13 AM 發表 查看引用來源
新手第一次開po 請多多指教
呢幾個月發現同男友既性生活出現問題
一開始同男朋友既性生活都ok keep住一個月都3-4次 有時隔幾個月1,2次
平時都有自己diy 下 本身自己又大食 又無咩地方比我地做 有時都幾灰:smile_ ...
香港就是樓價貴,年輕人要有個獨立的住所去做愛只會成為絕響

樓主pm 咗你!
加我vchat
另你男友讀完書未呢? 讀緊乜?

咁耐無性生活真係好dry ge:smile_13:
開房又真係好大洗費:smile_27:

引用:
原帖由 damngirl 於 2015-6-17 01:41 發表 查看引用來源
無架屋企好小機會無人 佢屋企更加未上過 佢阿媽又唔鐘意佢拍拖- -
佢話唔想曬錢
點會係呀媽唔鐘意佢拍拖…係咪佢有第個咋…真正拍拖點會唔帶女友上屋企…
爆房都話晒錢…一次咪同一餐飯差唔多…
妳同呢個男友一齊都晒氣…

我覺得呢個男友…只能說祝妳好運!

你大食既驚咩姐
有得食,食左先嘛
我都pm左你,希望會加我傾一計啦

洗唔洗幫下你手

著住裙, 唔著under, 夜晚搵個靜d地方, 坐係椅度, 女上男下, 坐上去, 有條裙遮住, 睇唔到你性交.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆