上一頁下一頁
發新話題

久違了的激情

收藏  |  訂閱
160  26.9k

最近朋友換左隻新艇, 忙住搵女出海唔記得更新 ,對唔住大家!

咁我唯有係攝入佢後面除啦 ,好彩佢自動波''吉''高 ,
一摸 ....
我 : 4個扣 ... 你未駛用呢D胸圍呀麻 ?
H : 後生用先最好架低B ,
我 : 咁串嘴話我低B ?!
下面插係佢入面停止出入 ,解開佢BRA就托起佢乳房 ,由底批上去 ,
邊揸邊啜佢粒提子 ,( well , 粉紅色乳頭 ,真係可遇不可求 ,都而家都算同唔少女生交流過 ,都係得兩,三個有...)

H : 呀 ,唔好呀 ,好痕呀
我 : 邊度好痕呀 ? 下面唔郁好痕呀 ?
H : ...............
我 : 唔出聲當你係架 ,我繼續屌你好唔好呀 ?
此時 ,我雙手抓住佢雙乳 , 借佢乳力黎重新開始抽插 ,順便減輕我腰力運用 ...
H : 唔.............唔
突然 ,我又停落黎 ,HOLD係入面啜佢乳頭
我 : 咩呀 ? 唔出聲唔知你想點喎 ,
H : 呀 ... 唔好呀 ...
我 : 咩呀 ? 想我繼續屌你呀 ?
H : ...............
我見佢唔出聲 ,當然又重覆岩岩的過程啦 ,
重覆左幾次後 ,先聽到佢陰陰聲咁答係 ...

支持!好好反應呀喂

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-6-4 04:41 PM 發表 查看引用來源

跟住呢? 爽住update唔該....
呢排時間少左丫YAN ... 我忙住識新朋友仔一齊出海玩wakeboard :smile_42:
老友換左隻新艇靚仔好多 叫我盡力識多D女仔一齊出海游水 :smile_40:

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-6-4 06:23 PM 發表 查看引用來源

所以我從來5會俾電話…費銀事煩!
女…上腦就含得銀像皮糖!xdd

係啦, wechat還好 ,電話就唔好了 ...

引用:
原帖由 天河浪人 於 2015-6-8 09:11 PM 發表 查看引用來源

係啦, wechat還好 ,電話就唔好了 ...
係呀…5傾2星期就del …費事搞到5知邊個打邊個…xdd

引用:
原帖由 CCandy 於 2015-6-3 05:30 PM 發表 查看引用來源
更新得未:smile_40: :smile_40:
更新左啦 ,快D番黎支持我啦:smile_40:

引用:
原帖由 BeeBeeG 於 2015-6-3 12:49 PM 發表 查看引用來源
等樓主你更新......
謝謝呀師兄:smile_42:快D番黎支持下啦:smile_40:

我見佢唔出聲 ,當然又重覆岩岩的過程啦 ,
重覆左幾次後 ,先聽到佢陰陰聲咁答係 ...
我心諗 : 女人係某D 時候 ,全部都係一樣既 ,
就係下面痕既時間 ,幾有理性都忍唔到 :smile_30:
男人就唔同啦 ,從來唔講理性 ,直接就獸性:smile_40:
回到正題 ,
此刻我才真正開始認真感覺她的陰道 ,
入面的起伏應該都很大 ,因為我龜頭都感覺到內裡凹凸感 ,
有些女生是沒有的 ,進入了後感覺只是在插水 ...
心想 : 真係整定 ,又會一撞酒就暈 ... 無心食反而咁而食 ,
一邊抽插 , 我一邊用言語侮辱佢 ,

支持

期待緊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆