上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面~P4.P6.P7.P8.P10.P13.P15.P18.P20

收藏  |  訂閱
361  113.7k

好期待樓主更新
引用:
原帖由 seekiyyy 於 2015-5-23 12:27 AM 發表 查看引用來源
..星期日.家庭日..一早就坐船出中環,楂車車去畢架搵媽咪.爹地飲茶.回復我平日皂乖女既一面~
落左KLN TONG 飲完茶,陪媽咪行左一陣又一城~媽咪話婆婆好耐冇見我.叫我得閒入去探下佢.一向有孝心既我,
就同媽咪行完街. ...

PART5
...停左係停車場,等待邪仔既命令,今次比上一次帶住蛋蛋黎得緊張,因為今次要做d咩,不是由自己控制...
一個人,赤條條在車上,平日冷傲的我,變得不知如何...等了一陣,邪仔終於回覆,他的命令十分直接,叫我在車上自慰..我有些唔願意,但下面,我既陰道以經出買了我,細仔一看,車的坐位已沾濕了我的坐椅,我再不理係咩野地方,就用我的手指,一下一下既按摩我自己的陰部...
原先已濕透既我,加上手指既刺激,再一路自慰一邊跟邪仔傾計,望見空曠既停車場,我打開了車門,一將其中一隻長腿申出車外,紅粉粉的陰部,切切底底的對住夜空....
我將手指的速度加快,由外,後後申入內...呀...啊...堂堂大小姐不雇儀態...一邊自慰,一邊呻吟...正當就高潮既時間...邪仔突然叫停........續

唔知係唔係標題唔吸引?駛唔駛收下個名呢。。。😡😡😡大家比
意見....

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2015-5-25 06:02 PM 發表 查看引用來源
意見....

改個吸引題目相信會好啲。
例如,"自慰在線"
一睇就知係女,又會有甜野睇。
小小愚見

等妳UPDATE,每個人都有陰暗面啦,開心舒服就OKAY啦

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2015-5-25 06:02 PM 發表 查看引用來源
意見....

千金小姐不為人知的自白

support..

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2015-5-25 02:29 PM 發表 查看引用來源
...停左係停車場,等待邪仔既命令,今次比上一次帶住蛋蛋黎得緊張,因為今次要做d咩,不是由自己控制...
一個人,赤條條在車上,平日冷傲的我,變得不知如何...等了一陣,邪仔終於回覆,他的命令十分直接,叫我在車 ...
開始失去理智果刻, 我諗佢問你位置, 你都會即刻答佢

期待下文

最重要,
自己享受。同時可以發現真我。我都係好中意刺激的。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆