上一頁下一頁
發新話題

妹妹唔夠飽 P.10#146 病左都要搞

收藏  |  訂閱
196  27.3k

引用:
原帖由 A1000 於 2015-4-5 09:30 PM 發表 查看引用來源
情趣呢家嘢要互動嘅!
算啦,我既思想係唔會去教男人點樣對我調情囉

引用:
原帖由 newboy606 於 2015-4-5 11:25 PM 發表 查看引用來源
一係減肥...一係就繼續引佢
你覺得因為我肥左所以佢無左性趣:smile_24:
會減呀其實...

引用:
原帖由 迷網的城市人 於 2015-4-5 11:12 PM 發表 查看引用來源
咁先好砌
YES, he like it too, i want to train a butt bigger as well

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-5 11:16 PM 發表 查看引用來源
妳去沖涼先啦.
轉頭先,你沖先啦~

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-5 11:28 PM 發表 查看引用來源

玩具呢家野可以自己買自己用既。

係,但佢唔太鐘意:smile_13:我好聽話架都

引用:
原帖由 ngal 於 2015-4-5 06:05 PM 發表 查看引用來源
多謝師兄咁多字覆
我22佢就30
佢唔多foreplay,但我會含囉同佢,
試過一次俾佢口爆我其實幾鍾意,因為佢好似好舒服,但我會唔飽。。。
師妹,長遠黎講,我諗你都係搵個新男朋友。
sex呢樣野係2個人享受嘛!一係你找機會同佢講你既感受。如果佢係錫你既話,應該會遷就下。
如果5係長長既年月你都5飽,好慘!

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-5 11:36 PM 發表 查看引用來源

算啦,我既思想係唔會去教男人點樣對我調情囉

我都有少少覺得要講到出口既話好無引...

如果因為性分手 我個純情男友曾經好絕望咁問我 點解你咁肯定之後果個一定岩你?我 你就唔可以訓練下
聽完 心都實哂 攬住左黎喊 純情 唔係佢問題
性需要 我係有 咁就要大家再努力

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-5 11:51 PM 發表 查看引用來源
如果因為性分手 我個純情男友曾經好絕望咁問我 點解你咁肯定之後果個一定岩你?我 你就唔可以訓練下

http://n2.hk/d/images/r10 ...
:smile_24::smile_24::smile_24::smile_24:

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-5 11:51 PM 發表 查看引用來源

http://n2.hk/d/images/r10 ...
努力到就最完美!所以要大家遷就,5係單方面。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆