上一頁下一頁
發新話題

我老公一星期內打左兩次機機都冇攪我。。。

收藏  |  訂閱
167  9.6k

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2015-3-29 12:01 PM 發表 查看引用來源

你估我無同佢講過咩, 但佢聽完就算架啦~

每次仍然都係照舊咁做

其實我覺得有啲悶

加上同佢做又唔係舒服

所以都唔想做了

唉…咁就不協調…房中事…
真係要遇上個岩自己同有共識既…
真係5易架…有試過…有sp未呀??

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-29 12:06 PM 發表 查看引用來源

唉…咁就不協調…房中事…
真係要遇上個岩自己同有共識既…
真係5易架…有試過…有sp未呀??

我唔會搵SP喎 無可能同唔鍾意既人做

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2015-3-29 12:54 PM 發表 查看引用來源

我唔會搵SP喎 無可能同唔鍾意既人做

呢樣當然…我多口問下…==!

咁落來去…你既性趣…

只有…自摸奶奶(寂寞難耐)xdd

可能要用玩具代替……

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2015-3-29 12:03 PM 發表 查看引用來源

你講得啱, 佢搞極我都無辦法令我覺得high

越整越乾反而好常見

咁就難怪你唔想搞啦 乾曬仲搞一定痛啦
不如唔搞好過搞

引用:
原帖由 LInKInPArK_mIKe 於 2015-3-29 01:34 PM 發表 查看引用來源

咁就難怪你唔想搞啦 乾曬仲搞一定痛啦
不如唔搞好過搞
你講得無錯 所以真係完全唔想

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2015-3-29 02:49 PM 發表 查看引用來源

你講得無錯 所以真係完全唔想

有冇試過冲完涼才搞?或者用K丫

乜事咁灰??

引用:
原帖由 Siumanze 於 2015-3-25 12:56 AM 發表 查看引用來源
剛剛結左婚3個月~但一齊差不多7年。。之前都吳多行埋。
以前佢成日都話吳太著重性愛,只要有愛冇性都冇乜問題。後來傾過下佢話會花點時間係呢方面,但都係講下。。有時講起時佢話我想要做乜吳做主動,佢所謂既主動 ...
其實最重要係你地要溝通 自己有咩喜惡
然后去做2個人都有問題你都唔按佢喜好去做做D你以為人地中意佢就會中意既野佢想你含 你又唔想你咪試過鍚咀 摸下到咁上下再幫佢含囉你地都叫老夫老妻啦 呢方面都唔講清楚真係好難行落去架喎2個都係度DIY 又滿足唔到大家

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2015-3-29 08:40 AM 發表 查看引用來源

其實溝通過好多次架啦…

不過佢聽完好似無事件咁

同埋有啲野 唔夾就係唔夾

唔舒服, 搞到我唔想同佢做, 變成逃避

追返個PO 樓主問題好似解決左
樓主應該學多D技巧放開心D去享受 很爽架
我發現好多女都唔識 鍚 鍚起黎唔過癮

我唔建議2位 搵SP/SL
我自己係單身難中意人先 搵SP/SL

你既問題應該好難解決
我覺得你可以再認真咁同你個位傾傾
如果真係唔得 就DIY啦 而家D玩具咁勁