上一頁下一頁
發新話題

懷疑老婆出事,點解決?

收藏  |  訂閱
216  50.0k

引用:
原帖由 banbantai 於 2015-3-7 10:10 PM 發表 查看引用來源
睇完個心好酸:') 同好驚
呢度d post睇得多仲驚呀...男又咁女又咁...結左婚都搞3/4個.....:smile_o11: e家個年代老公愛睇老婆比人吊到中出~~我都好驚訝有咁多人夫愛share個老婆比人...下世我都要做男人..起馬郁幾下可以抽身走得 XDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 banbantai 於 2015-3-7 10:10 PM 發表 查看引用來源
睇完個心好酸:') 同好驚
驚勿L ? 呢到幾多師兄, 出去重價包女有, 幫老婆扯埋皮條有, 又如何?

無絶對答案的 Case By Case  又係個句老話!

唔好Expect 隻雞守住個老人照顧, 勤力唔貪根本唔會做雞!

預左含包散, 老婆走左, 隻雞飛左, 先好擺明居馬玩!

you should adopt "open market policy";

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 09:53 PM 發表 查看引用來源
嘩…其實都好危險,上完如果唔認咪…不如做雞好過,明碼實價
應該話, 嫁著個老公, 一日揾人中出自己, 不如.......(紅字), 起碼皮肉錢唔洗分比人, 唔洗比人出賣!

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-7 10:05 PM 發表 查看引用來源
你老婆e家係度做嘜 ?係咪同你一樣對住部電話篤~篤~篤 ?:smile_o01:
岩岩食完飯,諗住坐底傾下,點知佢食完電話響話有同事要急usb手指,拎住usb落樓等,電話都無帶,就落左去樓下,點知10點落去,宜家10點半都未返,男定女同事都未知。

所以我拎佢手機係度篤篤,但無發現囉,我真係希望我諗多左。

等佢返家,傾下然後再告訴大家點算la

回覆 106# 的帖子

希望真系冇事啦,不過就算有冇事都好,可以的話叫佢轉工,要講出你的憂慮。。

我想問下如果我直接試老婆,同佢不如我地離婚,睇下佢有咩反應,咁樣會唔會太過份?

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 10:36 PM 發表 查看引用來源
我想問下如果我直接試老婆,同佢不如我地離婚,睇下佢有咩反應,咁樣會唔會太過份?
離婚唔係信口開河既野....唔好用離婚兩字黎玩

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 10:36 PM 發表 查看引用來源
離婚兩個字爆左, 因住收唔返! 問左佢肯唔肯轉工先啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆