上一頁下一頁
發新話題

【湯佬淫記】第一話# 《苦惱的外甥女》(01 - 12) -完-

收藏  |  訂閱
141  117.6k

引用:
原帖由 赤焰玫瑰 於 2015-3-5 10:19 AM 發表 查看引用來源
一個過睇完XD 補番個推薦先
短篇唔夠喉啵!期待湯佬將來既大作
赤兄,多謝推薦。

唉,無法啦,明知自己成日無時間,都未敢玩大佢咯。好似呢輪咁,真係忙到扯旗都唔得閒。:smile_39:

引用:
原帖由 惋晴 於 2015-3-5 01:48 PM 發表 查看引用來源
睇曬
真係好好睇,好有故事性,而且色情既感覺已有帶出,期待你下個故事;)

至於你話我個名有d熟,一黎同你既女主撞左一粒字啦,二黎之前有係引板遊走過一個月既haha
其他Ching既文我都有睇,依家明白推薦既用 ...
喔,原來婉晴係引版嘅師姐,我都有去過及下嘢,唔怪得啦。

多謝你對我篇故事嘅肯定,你鍾意我就開心。下個故事見啦。:smile_15:

引用:
原帖由 touchbase 於 2015-3-5 05:44 PM 發表 查看引用來源
So goooood! 樂而不淫!!
師兄多謝哂。我鍾意你呢句「樂而不淫」,好襯我。

引用:
原帖由 湯浴火重生 於 2015-3-5 10:15 PM 發表 查看引用來源
Kaka,過嚟搵條仔啊?馬少呢輪成日嚟我呢邊坐,好畀面。佢遲咗返去唔好罰佢扭耳仔喎,佢都要抽身應付下我呢啲豬朋狗友架嘛。:smile_15:
另外,都多謝你嘅推薦。
湯哥,
唔駛客氣,㩒推薦係應該架。
我點會扭雲b耳仔喎,我啜佢都啜唔切啦。

加油!

引用:
原帖由 湯浴火重生 於 2015-3-5 10:10 PM 發表 查看引用來源

Baby,我都多謝你長期留言捧場。你睇得出篇嘢「意淫」,我總算「寫得其所」。:smile_o05:
呢到既人長期鍾意做CD Rom,我當然要捧下場啦,支持下原創丫嘛

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-3-7 07:49 PM 發表 查看引用來源

超小數另類男人唔講,大部分男人只有⋯⋯一類:咸。
但,面對方便則有兩極,認咸與不認咸,敢做與不敢做。

芷睛嘅相已經收到,多謝。果然雙眼帶媚波,嘴角掛春意,唇尖如在嗒緊鳩頭上面最後&# ...
無錯,無論認同唔認,做同唔做,咸呢份天性,係一樣嘅。所以,無分高與低,只有面對方式唔一樣。但即使手法唔同,出嚟嘅結果唔同,咸嘅本質,依舊不變。咸,係無罪嘅。

芷晴個殼......唉,你咁清楚我,梗會明白我嘅痛苦,都唔多講喇:smile_19:。一於搵日出嚟飲茶,等你教導下啲後輩之餘,我順便都有啲市況要向你請教

:smile_o12:   :smile_o12:   :smile_o12:

支持.....:smile_o07: :smile_o09: :smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆