上一頁下一頁
發新話題

潮性辦公室(#4 更新)

收藏  |  訂閱
134  31.4k

哈哈哈,趁得閒,來個update先。

話說之前嘅兩次辦公室sex其實係唔同對手。

因為自己係坐房,所以其實一直係期待係間房試試,有次剛好,約咗個客來傾嘢,話係客,其實大家都識嘅,係公事上有合作。當日我要開會,所以著得比較formal ol 裝。

佢來到,話唔似我平時個樣,但好似都好正。大家傾掂contract detail後就叫assistant拿杯coffee入來繼續吹水。咁佢係ABC來嘅,188高,6舊腹肌係走唔甩嘅which I love most.

係房嘅sofa坐咗陣,佢份人開始忍唔到了,見到我黑絲話有啲衝動,咁其實我都笑笑口。之後佢越坐越近。佢慢慢搭上來我大腿。慢慢掃,咁我好自然都用對著住high heel嘅腳來撩佢挑逗佢。 慢慢見到佢褲襠位有啲凸起,我知係要繼續了,於是用好擅長嘅skill,係佢耳邊吹氣,用利奶耳珠。 見到佢好high,好正咁呻吟。喲西~

然後我就去拉窗簾了,哈哈哈。gup高個pat pat,佢用手摸,然後好衝動咁除咗我條裙,除埋黑絲。要我爬係張檯度,佢居然係後面奶,啊,搞到我好舒服。。然後我轉身,坐係檯度,m字腳對住佢,要佢服侍小鮑魚。啊,好舒服。佢啲skill好正。  

office出面好多同事,人來人往嘅刺激感好正。。

引用:
原帖由 k93m63 於 2014-12-6 12:48 AM 發表 查看引用來源
我都覺得唔一定插先係最HIGH
無錯,個過程更加

引用:
原帖由 ronaldcc 於 2014-12-8 01:21 AM 發表 查看引用來源
睇完妳呢個post, 又令我諗起我系office 既幾次性經~~真系激刺到爆! 最重要系大家成日見, 大家仲轉登扮OT~~到無人時即開波~~hehe~~不過又無沉論wor..可能大家都有另一半~~
哈哈哈,通常大家有另一半無咁容易嘅。

引用:
原帖由 babycheri 於 2014-12-8 01:44 AM 發表 查看引用來源
Wah.....你好大膽,我最多都係出trip果陣引誘下同事
出trip果陣,就唔止引誘咁簡單了。哈哈哈哈

要佢服侍小鮑魚真係舒服死

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-12-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
要佢服侍小鮑魚真係舒服死

真係好正,特別係office

引用:
原帖由 飛機思 於 2014-12-8 04:43 PM 發表 查看引用來源

因為自己係坐房,所以其實一直係期待係間房試試,有次剛好,約咗個客來傾嘢,話係客,其實大家都識嘅,係公 ...
萬一有人敲門行左入來呢:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-12-8 04:54 PM 發表 查看引用來源

萬一有人敲門行左入來呢:smile_40:
有lock門

引用:
原帖由 飛機思 於 2014-12-8 04:54 PM 發表 查看引用來源

有lock門

係咪有埋隔音呀:smile_40:

引用:
原帖由 飛機思 於 2014-12-8 04:43 PM 發表 查看引用來源

因為自己係坐房,所以其實一直係期待係間房試試,有次剛好,約咗個客來傾嘢,話係客,其實大家都識嘅,係公 ...
睇完之後好想搵件OL起office執一劑添:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆