上一頁下一頁
發新話題

老公俾人發現咗d秘密

收藏  |  訂閱
108  7.5k

引用:
原帖由 六公主 於 2014-10-26 11:21 PM 發表 查看引用來源
對方有感覺有好感最好

短軟快醜都得? :smile_o01:

我有男友吾需要食自己

夏惠姐你吃得落嗎

回覆 102# 的帖子

咪係囉,我地有老公或男朋友既駛咩食自己喎,但d男人有老婆或女朋友都偷偷打飛機,點解呢,??

引用:
原帖由 ttppsoso 於 2014-10-27 04:11 PM 發表 查看引用來源
咪係囉,我地有老公或男朋友既駛咩食自己喎,但d男人有老婆或女朋友都偷偷打飛機,點解呢,??
偷打飛機已經正常, 好多出去偷吃tim la:smile_38:

沒結婚的一般是性慾,結婚了打飛機可能是想找點刺激
引用:
原帖由 ttppsoso 於 2014-10-27 04:11 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 ttppsoso 於 2014-10-27 04:11 PM 發表 咪係囉,我地有老公或男朋友既駛咩食自己喎,但d男人有老婆或女朋友都偷偷打飛機,點解呢,??
夜晚無野做,上來睇你地既回覆真係好得意.好搞笑。我都上左年紀女人,你依個情況我D姊妹朋友都經常有,真係好常見,不如等我俾D建議你。
有兩個看法既,你留意下佢睇下看咩類型咸片!男人有老婆會睇咸片係正常,不過如果經常睇而唔理會另一半,咁可以已經無意思同你做呀
我講兩個朋友例子你聽下,都發生一段時間啦。1:有個姊妹佢老公經常自己看咸片搞點,好少搞佢,但佢地結婚3年咋,後來有次同我講我,原來佢老公自己一個人睇咸片通常都搵D係OL既咸片黎睇,但兩公婆睇時好少搵依類。咁大家都明La,因為我姊妹佢本身工作係sales,有自己既工作衣服,基本上無可能會無端端著件OL。咁我教佢,好易唧,你整兩套西裙,然後想做果晚咪換囉,點知原來唔work!佢話佢老公你都唔係OL扮OL無意思。 佢依個老公真係好麻煩,咁直到我姊妹終於轉工,真係轉左份寫字樓,做左office lady,佢老公就變哂,如果早收工就會去接佢收工,然後急急腳返屋企炒飯,之後佢老公無咩點diy。
你話其實有咩分別呢?同一套西裙,點解之前著左個男人會無反應,但宜家著住返工,放工見到就好興奮haha,真係擺命!

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-11-10 04:38 PM 發表 查看引用來源
夜晚無野做,上來睇你地既回覆真係好得意.好搞笑。我都上左年紀女人,你依個情況我D姊妹朋友都經常有,真係好常見,不如等我俾D建議你。
有兩個看法既,你留意下佢睇下看咩類型咸片!男人有老婆會睇咸片係正常,不過 ...
你上左咩年紀?仲想出來玩嗎?:smile_o01:

對男人嚟講係正常的行為

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆