上一頁下一頁
發新話題

其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

收藏  |  訂閱
1.3k  224.1k

唔覺, 因為唔算:smile_47:
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 10:07 PM 發表 查看引用來源

都ok啦,但係好濕,我覺得我太淫啦點算

引用:
原帖由 Vanlic 於 2014-9-16 10:09 PM 發表 查看引用來源

冇錯
出面 d 人成日講到男人只係為性
唔會有感情
唔係㗎...我知佢地都係認真,都好愛我所以我唔想揀

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 10:13 PM 發表 查看引用來源

唔係㗎...我知佢地都係認真,都好愛我所以我唔想揀
好難決擇
呢個遊戲係一個 no win game

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 10:11 PM 發表 查看引用來源

師兄啊,教我點做.. 我都知佢hurt但係我唔知可以點
你問下自己邊個先係你最鍾意

如果我係你我會二選一

另外個個雖然會好HURT但係如果佢真係愛你的話佢會RESPECT你既決定,因為知道你夾係中間都好辛苦,唔會想你受傷害

回覆 81# 的帖子

原來係你係澳洲:smile_41:
我以為係個男仔

又係澳洲:smile_39:

引用:
原帖由 12345685200 於 2014-9-16 10:17 PM 發表 查看引用來源
你問下自己邊個先係你最鍾意

如果我係你我會二選一

另外個個雖然會好HURT但係如果佢真係愛你的話佢會RESPECT你既決定,因為知道你夾係中間都好辛苦,唔會想你受傷害
唔想去做呢個選擇...我之前做過太多呢d choices and it all turned out not to be a good one..

回覆 107# 的帖子

我之前都係咁 我都係決擇唔到
我就採取兩個都唔爹唔掉
最後同我long d果個放棄左
咁就自動幫我選擇埋.....
不過feel到佢好sad:smile_27:

引用:
原帖由 識玩一定咁玩 於 2014-9-16 10:18 PM 發表 查看引用來源
原來係你係澳洲:smile_41:
我以為係個男仔
唔係呀,我喺香港㗎!! O係喺香港嘅巴基斯坦人,T係喺澳洲嘅香港人

不過我大約二至三個禮拜會番一次澳洲或者去吓其他地方咁囉

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 10:02 PM 發表 查看引用來源

真係好辛苦...唔知可以點樣對代,下篇你會知
幾耐前既事。。?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆