上一頁下一頁
發新話題

酒真係可以亂性

收藏  |  訂閱
229  113.9k

仲有冇其它精采故事分享

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-8-27 04:16 AM 發表 查看引用來源
咁多位師兄師姐唔好意思,男朋友無端端返左香港2日,加上工作鎖碎事繁多,所以連日失蹤。 當然,打打o下都唔知點面對呢單野都係令我停止既原因。今晚夜欄人靜,又上o黎告解一番。

上文講到 J 一邊用下流色情對白挑 ...
haha,  開始偷食?咁即係有keep 住啦

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-8-28 03:33 AM 發表 查看引用來源

我唔肯啦。只係有時佢會在我房好快咁錫我一下,或者會用言語引下我。 都有出過去食飯,我講明如果佢再亂來我以後都唔睬佢。 我都需要D時間冷靜一下究竟我想要乜野,而我現在擁有既又係唔係我內心真正所需要的。 否 ...
但個boy 都應該just for sex...你唔好擺感情落去穩陣

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-8-28 03:33 AM 發表 查看引用來源

我唔肯啦。只係有時佢會在我房好快咁錫我一下,或者會用言語引下我。 都有出過去食飯,我講明如果佢再亂來我以後都唔睬佢。 我都需要D時間冷靜一下究竟我想要乜野,而我現在擁有既又係唔係我內心真正所需要的。 否 ...
恐怕最唔傷嘅應該係你個男同事. 總之小心啦.

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-8-28 03:28 AM 發表 查看引用來源

冇,因為我M期一向好準,我知係第二日或再後一日就會到,所以唔係好驚驚。:smile_o11:
八卦想問句, 唔戴套, 除咗驚搞大咗之外... 其實唔係更加驚會否有病嗎?

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-8-27 04:16 發表 查看引用來源
咁多位師兄師姐唔好意思,男朋友無端端返左香港2日,加上工作鎖碎事繁多,所以連日失蹤。 當然,打打o下都唔知點面對呢單野都係令我停止既原因。今晚夜欄人靜,又上o黎告解一番。

上文講到 J 一邊用下流色情對白挑 ...
女神遇着食家

off around 11...

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2014-8-28 07:34 PM 發表 查看引用來源

八卦想問句, 唔戴套, 除咗驚搞大咗之外... 其實唔係更加驚會否有病嗎?

冇錯
手尾長

很好的情慾片段

屋企有響17,余巿12,竹鶴21
glenivet 21
全部未開

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-8-28 03:34 AM 發表 查看引用來源

off around 11ish this evening and then grabbed some food... went home and took a bath... u know... and then it's 3ish already.
always is later
wait you at 3 to chatting tonite

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆