上一頁下一頁
發新話題

返大陸揼骨,按腳揾左男師傅,點知......

收藏  |  訂閱
201  73.8k

c姐. 如果泰式按摩係個男師傅做, 你可能會吹潮同要含大腸, 然後比佢中出tim,
但大陸要小心有病呀

引用:
原帖由 toy 於 2014-8-13 12:57 PM 發表 查看引用來源

唔係呀,我之前都有試過男師傅按腳,不過次次都係一樓開放式大堂,所以無試過發生今次既事...

其實我按完腳之後就做泰式按摩,做過泰式既都知泰式係好多貼身拉筋,不過我係女師傅做,當時邊按邊諗:如果係頭先 ...
師姐有冇男朋友?搵男朋友救下火啦!

引用:
原帖由 toy 於 2014-8-13 12:57 PM 發表 查看引用來源

唔係呀,我之前都有試過男師傅按腳,不過次次都係一樓開放式大堂,所以無試過發生今次既事...

其實我按完腳之後就做泰式按摩,做過泰式既都知泰式係好多貼身拉筋,不過我係女師傅做,當時邊按邊諗:如果係頭先 ...
咁有冇諗到濕晒呀???:smile_o10:

係邊間可唔可以比我

我諗你都好快俾呢道啲師兄或個技師攻破架喇,記得再出文俾大家呀!
引用:

其實按摩呢家嘢好講感覺,有feel真係會超越底線做埋

引用:
原帖由 Cherry彤彤 於 2014-8-13 01:49 PM 發表 查看引用來源
係邊間可唔可以比我

上邊講左啦!!

水上明豬,未去過

回覆 100# 的帖子

諗起泰式d體位。。。都有排玩啦。

引用:
原帖由 Cherry彤彤 於 2014-8-13 01:56 PM 發表 查看引用來源
水上明豬,未去過

都好出名下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆