上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生in Beijing

收藏  |  訂閱
1.2k  55.0k

引用:
原帖由 kingston87w 於 2014-8-4 01:58 AM 發表 查看引用來源

無癮..睇情況喇..上次OKAY的..因為都幾多野睇^^

話說回頭,師姐,你係北京有幾DRY爆呢?
....不嬲都DRY開:smile_30:

其實只係因為上次我開既po係呢個開頭...我先寫返呢個名等我易搵啲咋:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:00 AM 發表 查看引用來源

....不嬲都DRY開:smile_30:

其實只係因為上次我開既po係呢個開頭...我先寫返呢個名等我易搵啲咋:smile_30::smile_30:
poor!! should be easy to find bf in U bor!!

引用:
原帖由 kingston87w 於 2014-8-4 01:56 AM 發表 查看引用來源

師姐幾時去..約埋一齊^^
應該短期內吾會去啦...
不過如果會去 就同大家講啦XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 01:57 AM 發表 查看引用來源

大家keep it private啦:smile_43:
PRIVATE開心SHARE
SEND ME ONE FIRST
DO IT NOW XD
DEAR

引用:
原帖由 scholes258 於 2014-8-4 02:00 AM 發表 查看引用來源
可能咩都食唔到,又或者食返香港妹:smile_47:
不過講真,exchange都係想見識多d,去下第二度玩,食妹只係bonus
不過師姐知唔知d北妹係咪好那大隻同好豪放?
我只能夠講....aiya我驚講左出黎會俾人話我歧視:smile_43:

咁講啦....有啲女仔睇上去真係有種大陸氣質:smile_44:
但又無可否認又係有啲識打扮既...我覺得樣同香港差唔多咁:smile_13:香港女仔...to a certain extent比較識打扮

但唔知點解....論身材真係輸俾人:smile_27:

:smile_30:豪唔豪放我唔知啊..

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 01:59 AM 發表 查看引用來源

我都會再去啊
但希望再去唔係去返工啦又:smile_45:我係想去玩....畢竟有咁多野我冇時間去試lol
dup骨我都冇試過啊:smile_39:
我都無呀
我想去玩呀...

引用:
原帖由 kingston87w 於 2014-8-4 02:02 AM 發表 查看引用來源

poor!! should be easy to find bf in U bor!!
男朋友喎...咁易搵既咩:smile_30:唔啱就唔啱架啦

引用:
原帖由 krreey 於 2014-8-4 02:02 AM 發表 查看引用來源

PRIVATE開心SHARE
SEND ME ONE FIRST
DO IT NOW XD
DEAR
我比你更加冇貨lol
俾舊相你:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 krreey 於 2014-8-4 02:02 AM 發表 查看引用來源

應該短期內吾會去啦...
不過如果會去 就同大家講啦XD
haha..唔使大家,同我講okay

引用:
原帖由 krreey 於 2014-8-4 02:03 AM 發表 查看引用來源

我都無呀
我想去玩呀...
但明明我去北京前就已經話想試dup骨:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆