上一頁下一頁
發新話題

人妻第一次偷食

收藏  |  訂閱
589  137.2k

引用:
原帖由 逍遙自在任我行 於 2014-7-24 11:48 AM 發表 查看引用來源
再加上你生左幾個..陰道都唔會太緊啦..佢肯定系牛奶公司職員..即是派牛奶擺底門口就算:smile_o01:
=快射!   放棄啦..盞令自己更無引!!:smile_o13:
當然我諗我有d鬆左,不過老公就話我比生仔前更易攤著同濕,所以佢話宜家仲正。潮吹最近試過,不過唔係睇4仔嗰d射出黎咁誇張。

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 11:49 AM 發表 查看引用來源

原來真係有人會有呢種關係架!不過你地未結婚生仔?其實我都係著重愛多過性,我知男人可能相反,所以我希望喺床上表現我對佢嘅愛,好好服侍佢,但係比唔夠時間我做我可以做嘅野就收工,咁咪 ...
完全當妳係公厠洩慾工具不过妳喜歡無計
老實講妳同比錢个D冇乜分別

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 11:54 發表 查看引用來源

當然我諗我有d鬆左,不過老公就話我比生仔前更易攤著同濕,所以佢話宜家仲正。潮吹最近試過,不過唔係睇4仔嗰d射出黎咁誇張。

人妻三字頭
易濕潮吹

:smile_04::smile_04:
正:smile_o12:

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 11:34 AM 發表 查看引用來源

係啦,所以其實冇前戲我都夠哂濕啦,不過估唔到快成咁,真係咩都Feel唔到囉!

可以pm 你既聯絡嗎?
wechat 最好
因為我重係新手,pm唔到
讓我地慢慢了解下

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 11:54 AM 發表 查看引用來源

我老婆生完都鬆咗,但我唔係好介意,最緊要佢enjoy

其實成日見到d 師姐話自己下面好多水,話多到流出黎,係咪真係會咁誇?

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 11:54 AM 發表 查看引用來源

潮吹系好大機會射出來的..好似男人射精一樣..可能你老公用唔岩手法或位置..
當一黎就爽到你叫唔好停...起碼噴2..5次水出來才假暈死..爽到震..:smile_o01:如果生左幾個重咁緊..你肯定是傳說中女人的名器啦...:smile_o12: 男人至愛!:smile_04:

試完就記得番屋企啦...

佢可能都好後悔撞番師姐  
因為再一次證明自己係快鎗手  
再玩落去唔值得囉  算數把啦

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 11:22 AM 發表 查看引用來源
我都想post相,不過唔識點樣post呀?

唔難,上photobucket開a/c
upload相上去,再copy [img ] link 貼來呢度就ok

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆