上一頁下一頁
發新話題

sp點樣keep

收藏  |  訂閱
652  18.8k

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-9 12:06 AM 發表 查看引用來源
小妹經常食到d岩自己既 但無奈一食第二次就會有唔同既原因令到大家唔開心
其實我唔識令到個關係舒服d
我都幾易掛住某種類型既男人
所以有時搵得密左。。。就會煩到人
。。。唉 但唔通次次食新野。。。甘好快玩厭 ...
妳選擇多, 真係好煩:smile_24:

無就乜輪都唔使諗

引用:
原帖由 emilyfanhereiam 於 2014-5-10 11:47 AM 發表 查看引用來源

咁的確師姐個身材都吸引到我,我自問無佢咁勁tim

師姐既事業心好重...好長.....但係一睇就知係....:smile_13: :smile_13:
so...吸引唔到..冇鼻塞既菩薩....:smile_44: :smile_44: :smile_44: ......:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 chan9898 於 2014-5-10 11:39 AM 發表 查看引用來源

師姐,樣未見過就唔知啦
但係魔星嘅身材一定引到唔小男人.
題目係SP, 有身材無用,因為你唔係盲的,攪野時係開住眼㗎嘛!如果揀有樣無身材,同無樣有身材, 我會揀心悠囉。起碼唔會擰歪面,仲會咀得有feel 添!男人就係係咁膚淺,無得扮,無得呃!

真系未試過有sp..答你唔到

引用:
原帖由 emilyfanhereiam 於 2014-5-10 11:28 AM 發表 查看引用來源

魔星師姐…如果你外貌真係wechat個icon,我係男人都…5係幾想…sorry

印象無@過你 重有 唔洗一句講到我無男人要 鍾意就上唔鍾意就行歪就得 我唔知你鍾意邊類型但我唔會鍾意你呢類型

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2014-5-10 12:50 PM 發表 查看引用來源

題目係SP, 有身材無用,因為你唔係盲的,攪野時係開住眼㗎嘛!如果揀有樣無身材,同無樣有身材, 我會揀心悠囉。起碼唔會擰歪面,仲會咀得有feel 添!男人就係係咁膚淺,無得扮,無得呃!
其實我顯目係講如何同sp保持良好關係並非討論樣貌

引用:
原帖由 jo-- 於 2014-5-10 12:07 PM 發表 查看引用來源
師姐既事業心好重...好長.....但係一睇就知係....:smile_13: :smile_13:
so...吸引唔到..冇鼻塞既菩薩....:smile_44: :smile_44: :smile_44: ......:smile_30: :smile_30:
如果有師兄明白閣下之表達請轉達本人

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-10 06:21 PM 發表 查看引用來源

其實我顯目係講如何同sp保持良好關係並非討論樣貌

隨緣最好.............

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-10 06:18 PM 發表 查看引用來源

印象無@過你 重有 唔洗一句講到我無男人要 鍾意就上唔鍾意就行歪就得 我唔知你鍾意邊類型但我唔會鍾意你呢類型

兩女互話

引用:
原帖由 mtr_boy 於 2014-5-10 06:28 PM 發表 查看引用來源

兩女互話
What

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆